Kupię E24

Raczej nie, rodzyn z Radomia był opatulony M-technikiem dookoła, miał inne felgi i zderzak z halogenami.

szkoda, że nie ma więcej fotek … cena więcej niż interesująca

A rodzynek z Radomia wróci na pewno, nie za tydzień to za dwa :slightly_smiling_face: on zawsze wraca … od wrzesnia :slightly_smiling_face:

Dużo nie pomogę, samochód był już wystawiany wcześniej na sprzedaż. Gdy sam szukałem 6 to przykuła moją uwagę, ale wtedy cena była większa. Szukałem auta z klimą i nie czułem się na siłach walczyć z folią na szybach, więc nie oglądałem osobiście.
Poproś o VIN i rozkoduj - dowiesz się jaki dokładnie był lakier w oryginale. Pytanie czy została pomalowana z wyciąganiem szyb i komorą czy tylko odświeżony lakier na zewnątrz.
W środku też trochę zmian - podejrzewam że było tam bardziej granatowo niż jest teraz.

Ja bym ją za te pieniądze oglądał. Poproś o fotki z odbudowy. Jeśli ktoś robi konkretną odbudowę, to nie ma opcji, będzie robił fotki z każdego etapu, żeby mieć dokumentację auta na przyszłość. Chocby po to, żeby teraz wziąć te 30 tys.
Zmiana koloru to, w mojej ocenie, żaden problem. Byle było to zrobione lepiej niż w “rodzynku z Radomia” … :slightly_smiling_face: Ale według mnie jest to arctisblau. Gość podkręcił na fotkach mocno kontrast i dlatego wyszedł trochę ciemny :slightly_smiling_face:

czyżby to pierwsze auto grubego?? też tak miał tablicę i kolor podobny i lokalizacja się mniej więcej zgadza :face_with_rolling_eyes:
potrzebne więcej fotek…

Zdjęć sprzedający z odbudowy nie posiada,a winu od wczoraj nie mogę się doprosić…

ten jest kompletny :stuck_out_tongue_winking_eye:

:slightly_smiling_face: Do Poznania mam kawałek,najpierw muszę w jakiś weekend wolne sobie zrobić to wcześniej przedzwonię i wpadnę.

Tak, grubego :v;

Ja myślę o sprzedaży swojej CSi/a 1981, gotowa do jazdy, mam ja 6 lat i sam ja robilem, w razie zainteresowania podaje kontakt gb75@wp.pl 606286217 Grzesiek

Podrzucisz jakieś zdjęcia?