kupię E24

Koledzy kupę E24 - CS1 manual, klima, szyber. Stan najlepiej taki, by czas poświęcać w 80% na jazdę a 20% na drobne naprawy, ale rozważę każdą propozycję :grinning:
Przy okazji proszę o spostrzeżenia na temat tej 628 - co prawda bez klimy :frowning:

Ten przypadek jest raczej procentową odwrotnością stanu jaki oczekujesz.

Co o tym sadzicie ? Co prawda bez klimy :slightly_smiling_face:
Może zna ktoś jakieś szczegóły dotyczące historii tego auta ?
A może to auto kogoś z naszego forum ?

Witam - niechętnie ale sprzedam jedno z moich 635csi
86’
Bez katalizatora, rekaro, tempomat, alpina 18’ felgi nowe michelin pilot sport 3
Nowe zawieszenie, oryginalne radio, automatic antena- auto bardzo doinwestowane.
Auto prowadzi sie rewelacyjnie. Jest tesz pare drobiazgów co trzeba by dopicowac

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Rozglądam się niesmiało - czy ktoś zna to auto ?
tu link :
link do otomoto

podloga do roboty, pytalem o stan

Będę sprzedawał 628CSi na wiosnę, aktualnie przechodzi kompleksowy remont.

Dzięki Mariusz (jest ładna) - na wiosnę też by pasowało ale MAUAL musi być!, chcę mieć z tego przyjemność.
Damian pisze, że podłoga jest do roboty. A czy ktoś to widział to auto, chodzi mi o stan lakieru, a może to kogoś z forum? Widziałem już to ogłoszenie jakiś czas temu na alledrogo, nawet te same zdjęcia były może jakieś pół roku lub rok temu.

Chcesz manual, nie ma problemu może być manual.

Jutro jadę oglądać tę lale z Californi

http://allegro.pl/bmw-635csi-manual-i6571756443.html

Proszę o uwagi.
Jedyne co mi się rzuciło to ten spoiler - z takim się nie spotkałem …

Chodzi mi o przegląd pierwszy tego auta jakie mogą być problemy ?
W jaki sposób wyłączyć kierunkowskazy jako pozycyjne

Przy okazji rzuć proszę okiem na E38, jeden napalony ma przyjechać w piątek po W124 E420 , więc pasuje wyrównać ilość V8 w garażach :grinning:

Te stare kierunkowskazy USA nie mają po prostu dwóch żarówek?! jedna kierunek i druga pozycja :grinning: główne problemy to reflektory przednie i ewentualnie obrysówki, ale dasz radę to ogarnąć :wink:

Z tego co wiem to obrysówki są dopuszczone w EU.

chyba można mieć, ale muszą posiadać europejską homologację :stuck_out_tongue:

Jak ogarnę papiery itd… Wrzucę jakies foty.