Radek, gorzej jak Ci Highlina na listewki zrobi 
Temat mnie również bardzo interesuje. Mam do zrobienia parę drobiazgów w 6. Miałem już wielu lakierników, których nie mogę polecić, więc też napiszę:
-Auto młynarska - zostawili zaciek na drzwiach na służbowym Uno, jeździliśmy ze trzy razy i nie mieli czasu spolerować, mimo że byliśmy ich dobrym klientem.
-Ford na Ostrorogda- wymiana zderzaka w Mondeo, po jakimś czasie puknąłem a pod spodem, pod białym lakierem - turkus…
-Auto Szaser, po sąsiedzku z naszą firmą - zostawili wgniotki na obu drzwiach Nubiry, kolega,który zleca im naprawy rozbił Felicję to zamiast 1 tydzień stała 3tyg, ciągle mówili że zaraz, potem nie mieli czasu mu nawet znaczka przykleić, kiedyś widziałem u nich A4 do robienia, stała na deszczu bez maski a lekko uderzona tylko była, pewnie powiedzieli że silnik się uszkodził przy stłuczce…
-Opel Mangalia - zderzak tylny Astra II - jakoś nie leży jak fabryczny, a był uznany do wymiany, bo miał malutkie pęknięcie od bramy…
-Lakiernik na ul. Sztabowej - usówanie rdzy z kielicha Uno, wyszlo po 4 miesiącach, a to kielich od góry.
-ASO Smorawiński Poznań- kolega zlecił lakierowanie drzwi w e38 i zostawili wgniotki, zasłaniając się że nie wyszczególnił tego w zamówieniu… Po czym przeszli do niego na “Ty” ale w końcu poprawili chyba…
-Lakiernik w Skępe p.Edward - Megane - rdza i lakier super, Avensis - super, Focus - ciężko bo kolor prawie że nienakładalny na duże powierzchnie, Civic - OK, ale polakierował razem z plastikiem pod rejestrację matę App przyklejoną pod tablicą, Uno - dobrze zrobił rdzę nie wychodz 2 rok, Baur - po poprawce dobrze, ale chciał żebym mu dopłacił ( za to że 300km na dwa auto robiłem dodatkowo to ja go powinienem policzyć) no i się poprztykaliśmy.
Toyota w Radości lakieruje w bardzo dużym zakładzie w Wiązownej - “Auto Binol”. Cały bok w Avensis, zderzak w drugim zrobili pięknie (lekka perła). Jutro jadę na wycenę do nich, bo wg mnie łatwiej znaleźć dobrego polityka niż lakiernika