Ciasny
Saxofon
izolacyjny
A co mam robić ![]()
Nie przeceniaj
Byłeś moją ostatnią deską ratunku jeśli chodzi o kpiarstwo, szyderstwo i trzeźwo śmieszną ocenę ponurej rzeczywistości ![]()
..to mi przygadał
..bez przesady, poprostu napisał prawdę ![]()
Prawde to napisał Kubus niestety, choć Artura opisik jest mocno trafiony. ![]()
Oczywiście mówisz o tej
Często
Stosowanej
Instalacji gazowej Pawełku ![]()
Niestety Kubuś TAK. Cóż podobno za komuny było źle ( ale chociaż czerwona benzynka była ), weszła demokracja było jako tako, zachciało nam sie unii i szkoda gadać ![]()
Przyzwyczaiłem się do tego, że polski naród potrafi tylko narzekać, ale żeby narzekać na to, że ktoś stosuje instalacje gazową, to jakoś nie mogę zrozumieć…
Adaś co tu ukrywać, instalacja gazowa niszczy nasze silniki, gdyby to był jeszcze gaz sekwencyjny, można by na to patrzeć przez palce, ale w przeciwnym wypadku nie oszukujmy sie ![]()
Niestety masz rację, nie założę nawet sekwencyjnego bo szybciej silnik i podzespoły z nim związane się zużywają - mamy stare motory
Są najlepsze, ale nie przystosowane do tego ![]()
Ja to wszystko Pawełku rozumiem. Tylko jeśli coś komuś odpowiada i pasuje, to sobie instaluje…
popieram! …no to wypijmy ![]()
hlup…
haaa
, dobre… ![]()
to jeszcze raz!
taaa, przydałoby się, tak na drógą nóżkę, ale później jest krzyk, że strasznie dużo postów jest zamieszczonych ![]()
a co tam - zdrowie Panowie - hlup…
haaa,
- allleeooossoochhoozziii ![]()
O to, że z rana bez śniadania się nie pije ![]()
wrrr spoznilem sie na jednego
nawet nie daliscie cynku ze cos sie dzieje na forum ![]()
nagazowaliśmy się z rana ![]()
była to:
C ódowna
S zybka
I mpreza ![]()
Trafne podsumowanie tematu ![]()
Niszczą podobnie jak lakierobejce i inne podobne, które lejemy z dystrybutorów z benzyną. ![]()