macias + frau 22-25.09.2006 r.
Gruby + Ewa 22-25.09.2006
o ile 25 dostanę wolny,będę walczył ![]()
Gorg i flaszka 22-24
[ Komentarz dodany przez: Macias: 25-08-2006, 21:52 ]
a jak duża ta flaszka ![]()
Ania+Adam+Smerfetka+Smerf 22-24
Helmut + Aga + Jagódka 22 -24 a może i dłużyj
Majek + Sylwia(chyba) + Oliwia 22-25
L4 nie mam ale mam spieprzony zderzak przedni. Jak zalatwie temat to musowo przybywam.
Buon giorno,
ja jestem od 22 do 26 - chyba, że już nikogo nie będzie to se coś innego porobię ![]()
zaczynać być coraz mnie czasu - a zanosi się mikra frekwencja, bardzo proszę o wpisywanie dalszych konkretów ![]()
Postaram się dziś podać bliższe konkrety: ceny, zakres zabawy itp ![]()
Ewa + Milosz najwczesniej od soboty jeszcze nie na 100%, wiem, ze kiepskie konrety ale caly czas walkuje temat i na dniach postaram sie sprecyzowac jak nalezy.
rany, tak krucho w hirstorii to jeszcze nie było ![]()
rozumiem spadek zaangażowania związany z pogodą, ale Koszałkowo to Koszałkowo ![]()
Mobilizujcie się
![]()
No jestem w szoku
:??:
Faktycznie wszędzie nie trzeba być,ale w Koszałkowie…mus ![]()
Bartek i Jego brygada będzie.
Milosz + Ewa 22-24 juz napewno ![]()
:??: :??: :??: :??: co jest kutfa
:mowi: HALO ![]()
22-24, a jak dobrze pojdzie to i 25 - 2os.
najprawdopodobniej będę mógł zostać tylko do 24
Niestety prawdopodobnie nie pojawimy się na zlocie, od tygodnia męczyła mnie grypa, a teraz jest już zapalenie oskrzeli (do którego pewnikiem przyczyniła się również wczorajsza wymiana poduszek w zimnym kanale), 10 dni powinienem leżeć, chyba że stanie się cud i po tej dawce leków z antybiotykiem poczuję się super w czwartek, ale co to byłby za zlot bez alkoholu
także nie mam słów
![]()
Głowa do góry jakoś to będzie. Zawsze można zastąpić alkohol na konopie ![]()
E tam Helmut, to nie zlot alkoholikow tylko milosnikow E24. A trakcji bedzie w brod, dobre towarzystwo, kupisz sobie szampana bezalkoholowego albo cus ![]()
Tylko kto mi chłodnice wymieni? Bo ja do kanału nie wchodzę. Chętni proszę się ustawić parami w kolejce ![]()