Lista obecności - III ZLOT KOSZAŁKOWO '06

macias + frau 22-25.09.2006 r.

Gruby + Ewa 22-25.09.2006
o ile 25 dostanę wolny,będę walczył :smiling_imp:

Gorg i flaszka 22-24

[ Komentarz dodany przez: Macias: 25-08-2006, 21:52 ]
a jak duża ta flaszka :v:

Ania+Adam+Smerfetka+Smerf 22-24

Helmut + Aga + Jagódka 22 -24 a może i dłużyj

Majek + Sylwia(chyba) + Oliwia 22-25

L4 nie mam ale mam spieprzony zderzak przedni. Jak zalatwie temat to musowo przybywam.

Buon giorno,
ja jestem od 22 do 26 - chyba, że już nikogo nie będzie to se coś innego porobię :face_with_rolling_eyes:

zaczynać być coraz mnie czasu - a zanosi się mikra frekwencja, bardzo proszę o wpisywanie dalszych konkretów :bulb:
Postaram się dziś podać bliższe konkrety: ceny, zakres zabawy itp :laughing:

Ewa + Milosz najwczesniej od soboty jeszcze nie na 100%, wiem, ze kiepskie konrety ale caly czas walkuje temat i na dniach postaram sie sprecyzowac jak nalezy.

rany, tak krucho w hirstorii to jeszcze nie było :face_with_rolling_eyes:
rozumiem spadek zaangażowania związany z pogodą, ale Koszałkowo to Koszałkowo :bulb:
Mobilizujcie się :exclamation: :exclamation: :exclamation:

No jestem w szoku :astonished: :??:
Faktycznie wszędzie nie trzeba być,ale w Koszałkowie…mus :exclamation:

Bartek i Jego brygada będzie.

Milosz + Ewa 22-24 juz napewno :slightly_smiling_face:

:??: :??: :??: :??: co jest kutfa :question: :exclamation: :exclamation: :mowi: HALO :exclamation:

22-24, a jak dobrze pojdzie to i 25 - 2os.

najprawdopodobniej będę mógł zostać tylko do 24

Niestety prawdopodobnie nie pojawimy się na zlocie, od tygodnia męczyła mnie grypa, a teraz jest już zapalenie oskrzeli (do którego pewnikiem przyczyniła się również wczorajsza wymiana poduszek w zimnym kanale), 10 dni powinienem leżeć, chyba że stanie się cud i po tej dawce leków z antybiotykiem poczuję się super w czwartek, ale co to byłby za zlot bez alkoholu :frowning: także nie mam słów :smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp:

Głowa do góry jakoś to będzie. Zawsze można zastąpić alkohol na konopie :grin:

E tam Helmut, to nie zlot alkoholikow tylko milosnikow E24. A trakcji bedzie w brod, dobre towarzystwo, kupisz sobie szampana bezalkoholowego albo cus :v:

Tylko kto mi chłodnice wymieni? Bo ja do kanału nie wchodzę. Chętni proszę się ustawić parami w kolejce :wink: