Lista obecności ZLOT 2008

Proszę tu wpisywać chęć przyjazdu i ilość osób na zlocik.
Termin 19-24 czerwca (jeśli ktoś planuje przyjazd na mniejszą ilość dni - zaznaczyć)
Osoby zdeklarowane wpłacają zaliczkę w wysokości… (to się przeemyśli… :slightly_smiling_face: )
Proszę o deklarację w miarę możliwości do 22.04 - wtedy ostatecznie rezerwujemy ilość miejsc w ośrodku. Później może być problem z miejscówkami (sezon się zaczyna).
POKOJE SĄ DWUOSOBOWE.

Jeszcze jedno - osoby zdeklarowane z zapłaconą zaliczką, a które nie przyjadą na zlot… zaliczka przepada. Bywały już takie sytuacje i pozostali uczestnicy musieli pokrywać koszty rezerwacji “nieprzyjezdnych”.

Link do ośrodka: http://orlica5.w.interia.pl/

19>24/ 2 osoby

21-24
2+2

Pawel 19-22 2 os.

Rafal 19-24 chyba :sunglasses: 2+2

2 osoby i dziecko 19->24

21.6. Jak zawsze. Wpadniemy, zrobimy balagan i znikamy.
Irko + 1

My prawdopodobnie 2+2 (jak to w coupe)

Milosz - 2 osoby + dziecko - jeden pokoj dwuosobowy - caly zlot
Daniel - 2 osoby + dziecko - jeden pokoj dwuosobowy - caly zlot

2 osoby cały zlot.

w ch. daleko… ale termin w sumie odlegly i mi chyba pasi, to moze by tak wpasc.. :stuck_out_tongue:

watpie abym na caly zlot mogl poswiecic czas ale pewnie dzien przed i dzien po by wypadalo.. innymi slowy wstepnie 2 dni, ilosc osob 1 lub 2 ze wskazaniem na 1 znajac zamilowanie mojej lubej do zlotow motoryzacyjnych :wink:
chyba ze jest mozliwosc przyjazdu z kumplem lubiacym beemki, to moze bym przyjechal w skladzie wiekszym niz 1.

Oczywiscie ze jest taka mozliwosc

Dexter - 2 osoby - 21-22.06.
Czyli wychodzi jeden nocleg dla dwóch osób.

Na razie mogę zdeklarować się na taki termin.
Jeśli w późniejszym czasie okazało by się, że mógłbym przyjechać wcześniej lub dałbym rade zostać dłużej to ewentualnie będę przedłużał rezerwacje na własną rękę.

Pozdrawiam

20-22.06 => jak będzie czym, jak będzie z kim :face_with_rolling_eyes:

Macias, co się dzieje :question: Czy chcesz się czymś podzielić z sistrami z forum :question:

wszystkie auta mam w proszku :v:

“kim” też w proszku :question: :laughing:

fajna lista obecnosci sie robi :laughing:

Hehe, a imprezkę zaczął moderator, przeciągnął administrator i uciął sprawę user :grinning:

Ja w czerwcu nie mogę, wiec nie zgłaszam obecności… :v;

Macias - no a towarzystwo :question: pies, kobieta… :laughing:

Mati, cały czerwiec nie możesz :question:

A gdzie reszta???

WP
Gruby
Lomo
Maniek,… a Maniek moze dojezdzac :bulb: