Proszę tu wpisywać chęć przyjazdu i ilość osób na zlocik.
Termin 19-24 czerwca (jeśli ktoś planuje przyjazd na mniejszą ilość dni - zaznaczyć)
Osoby zdeklarowane wpłacają zaliczkę w wysokości… (to się przeemyśli… )
Proszę o deklarację w miarę możliwości do 22.04 - wtedy ostatecznie rezerwujemy ilość miejsc w ośrodku. Później może być problem z miejscówkami (sezon się zaczyna).
POKOJE SĄ DWUOSOBOWE.
Jeszcze jedno - osoby zdeklarowane z zapłaconą zaliczką, a które nie przyjadą na zlot… zaliczka przepada. Bywały już takie sytuacje i pozostali uczestnicy musieli pokrywać koszty rezerwacji “nieprzyjezdnych”.
w ch. daleko… ale termin w sumie odlegly i mi chyba pasi, to moze by tak wpasc..
watpie abym na caly zlot mogl poswiecic czas ale pewnie dzien przed i dzien po by wypadalo.. innymi slowy wstepnie 2 dni, ilosc osob 1 lub 2 ze wskazaniem na 1 znajac zamilowanie mojej lubej do zlotow motoryzacyjnych
chyba ze jest mozliwosc przyjazdu z kumplem lubiacym beemki, to moze bym przyjechal w skladzie wiekszym niz 1.
Dexter - 2 osoby - 21-22.06.
Czyli wychodzi jeden nocleg dla dwóch osób.
Na razie mogę zdeklarować się na taki termin.
Jeśli w późniejszym czasie okazało by się, że mógłbym przyjechać wcześniej lub dałbym rade zostać dłużej to ewentualnie będę przedłużał rezerwacje na własną rękę.