A mnie nie wpuścicie do klubowej !!! ???
Hmmm, nikt nie widział Twojej osoby na żadnym spotkanku ![]()
Z drugiej strony ma e23.
… no ma, ale nikt nie widział ![]()
To fakt - raz musi się pokazać live ![]()
Adaś, a Ty byś już chciał każdego na żywo oglądać zbereźniku
Bądz co bądz gosć już od jakiegos czasu sie udziela na forum ![]()
no ale mógłby raz się pokazać na jakimś spotkanku ![]()
popieram zdanie kolegi, ja raz się pokazałem ![]()
i ja również jestem zdania, że aby brać udział w czymś aktywnie i mieć prawo do zabierania głosu w strefie klubowej należy nie być anonimowym
Obecność duchowa na stronie nie wystacza… spotkań wbrew pozorom jest wiele, a i samemu można się jakoś zainteresować tym żeby być poznanym… ![]()
Cierpliwości, na pewno w najbliższym czasie jakośsię ułoży ![]()
wstyd zeby kolega z wa-wy jeszcze sie nikomu nie pokazal na oczy.on jak on ale jego autko
nikt go nie widzial.wiele ludzi mieszka daleko no ale z miejscowymi mozesz sie spotkac przy jakims piwku (tylko uwazaj na Kube on duzo moze…ale problemow z alk. nie ma).powinienes wiedziec ze jestesmy otwarci na nowych milosnikow a w szczegolnosci posiadaczy
duzych rekinow.
Maniuś się przejęzyczył - ja dużo nie mogę ![]()
Ale nie przejęzyczył się co do spotkania, przecież wielu z nas jest na miejscu - nie powinno być problemów ![]()
A tak w ogóle, kiedy spotkamy się na jakimś grilu ![]()
Ooooooooo, jestem
Dawno Was nie widziałem. Także pogoda w sumie nie sprzyja już za bardzo grillowaniu, ale jesli zbierze sie miły komplecik służe swoim dachem i grillem domowym. Np. przyszły piątek
Czekam na propozycje ![]()
Wiem wiem moja wina
Ale neistety nieułożyło mi się
Tak to jest .
Wszytsko dlatego że jeszcze się uczę
i tak to bywa z terminami.
Ale zapewniam że przyjadę , nawet niedługo postaram się spotkać z Adamem tylko odbiore Bmw z roboty. Puściła mi poduszka w tylnym zawieszeniu,simerblocki i takie tam , a wogóle w sobotę będę w Warszawie u Pawła po zderzak przedni, auto idzie do lakierowania i musze zmienić przy okzaji zderzak bo w mam czarny przedni ![]()
Ale już wszytsko będzie ok po lakierze :)i wtedy napewno pojawie się ![]()
Pozdrawiam!
TAk więc Panowie, w sobote będe mógł potwierdzić osobowość kolegi, choc i tak pewnie nie odpóścicie dopóki sie nie zaprezentuje ze swoim autkiem na jakims spotkanku
Jestem za ![]()