łobuzy!!!!!

A mnie nie wpuścicie do klubowej !!! ???

Hmmm, nikt nie widział Twojej osoby na żadnym spotkanku :face_with_rolling_eyes:

Z drugiej strony ma e23.

… no ma, ale nikt nie widział :confused:

To fakt - raz musi się pokazać live :sunglasses:

Adaś, a Ty byś już chciał każdego na żywo oglądać zbereźniku :laughing: Bądz co bądz gosć już od jakiegos czasu sie udziela na forum :exclamation:

no ale mógłby raz się pokazać na jakimś spotkanku :sunglasses:

popieram zdanie kolegi, ja raz się pokazałem :laughing:

i ja również jestem zdania, że aby brać udział w czymś aktywnie i mieć prawo do zabierania głosu w strefie klubowej należy nie być anonimowym :sunglasses: Obecność duchowa na stronie nie wystacza… spotkań wbrew pozorom jest wiele, a i samemu można się jakoś zainteresować tym żeby być poznanym… :wink:
Cierpliwości, na pewno w najbliższym czasie jakośsię ułoży :laughing:

wstyd zeby kolega z wa-wy jeszcze sie nikomu nie pokazal na oczy.on jak on ale jego autko :exclamation: nikt go nie widzial.wiele ludzi mieszka daleko no ale z miejscowymi mozesz sie spotkac przy jakims piwku (tylko uwazaj na Kube on duzo moze…ale problemow z alk. nie ma).powinienes wiedziec ze jestesmy otwarci na nowych milosnikow a w szczegolnosci posiadaczy :laughing: duzych rekinow.

Maniuś się przejęzyczył - ja dużo nie mogę :laughing:

Ale nie przejęzyczył się co do spotkania, przecież wielu z nas jest na miejscu - nie powinno być problemów :wink:

A tak w ogóle, kiedy spotkamy się na jakimś grilu :question:

Ooooooooo, jestem :bulb: Dawno Was nie widziałem. Także pogoda w sumie nie sprzyja już za bardzo grillowaniu, ale jesli zbierze sie miły komplecik służe swoim dachem i grillem domowym. Np. przyszły piątek :exclamation: Czekam na propozycje :laughing:

:slightly_smiling_face: Wiem wiem moja wina :frowning: Ale neistety nieułożyło mi się :frowning: Tak to jest .
Wszytsko dlatego że jeszcze się uczę :slightly_smiling_face: i tak to bywa z terminami.
Ale zapewniam że przyjadę , nawet niedługo postaram się spotkać z Adamem tylko odbiore Bmw z roboty. Puściła mi poduszka w tylnym zawieszeniu,simerblocki i takie tam , a wogóle w sobotę będę w Warszawie u Pawła po zderzak przedni, auto idzie do lakierowania i musze zmienić przy okzaji zderzak bo w mam czarny przedni :frowning:
Ale już wszytsko będzie ok po lakierze :)i wtedy napewno pojawie się :slightly_smiling_face:
Pozdrawiam!

TAk więc Panowie, w sobote będe mógł potwierdzić osobowość kolegi, choc i tak pewnie nie odpóścicie dopóki sie nie zaprezentuje ze swoim autkiem na jakims spotkanku

Jestem za :exclamation: