łobuzy!!!!!

iiiiiiiiiiiiiiii że niby ja to nie mage na strone clubową, bo co? i tu nasówa się staropolska odpowiedź Karnagi BO GÓWNO a co myślałeś że miód?

www.casablanca.eweb.pl

ŻĄDAM WPUSZCZENIA ADASIA DO STREFY KLUBOWEJ :exclamation: :exclamation: :exclamation: Kto jak kto ale on musi tam być. :grinning:

Jestem za :exclamation:

Jestem za DUŻYM TAK :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation:

no skoro tak, …a niech ma

to sie nazywa szybkie rozpatrzenie kandydatury nowego uzytkownika naszego forum :grinning: ja rowniez jestem jak najbardziej za :exclamation:

Mocno dziękuje, napewno jeszcze nie raz będziecie musieli wysłuchać mojego fałszowania na imprezach i to że się wstawiliscie za mną wcale Was nie zwolni ze słuchania :grinning:

ja też oczywiście jestem za, a nawet przeciw :laughing:

Przestań, drobiazg… Zaśpiewasz np “daj mi tę noc” i po ptakach :laughing:

A co ze mna? A casaadam niech zaspiewa Wszystko ch…!

Sory, Casadamski,to prawie jak Stachursky :grinning:

mysle ze gruby tez sie nadaje na czlonka naszego klubu :sunglasses: moze nie spiewa tak ladnie jak Adas ale co tam :exclamation:

To ja tez zapytam niesmialo:

… czy ja sie nadaje :question:

Łyżwa - związku z tym że koledzy gruby75 i WP też są posiadaczami e24 i byli u nas w Koszalinie i pięknie się razem bawiliśmy - proszę o wpuszczenie ich do strefy klubowej :grinning:

Popieram.

Jestem za :exclamation:

bardzo fajni kolesie, jestem ZA

Az sie lezka w oku kreci,dzieki za poparcie!

się robi

Choleraq, zawsze się spóźniam ostatnio na głosowania :sunglasses:
Ale ze mną jak z dzieckiem, za rączkę i … do Baru, który nie wiem jak się nazywa :wink:
Oczywiście bardzo to popieram i bardzo mi się podoba zdanie aktywanej większości :laughing: