Lokalne spotkanko przed wyjazdem do Czech

Jakby co :question: 1 maja możemy zrobić grila na działeczce gdzie naprawiam rekiny.
Są chętni :question:

chetnie przybede, chyba ze to tylko dla jadachych do czech

Będę za daleko… :slightly_smiling_face:

Ale kicha z tym terminem. Też bym wpadł do Adasia, ale niestety musze sie zadowolić Bawarią i zwiedzaniem muzeum BMW w Monachium.

Spoczko, spoczko :v; Po weekendzie majowym zostanie tylko 12 dni do wyjazdu na zlot :grin: Co się odwlecze to nie uciecze :bulb:

Podaj namiary na pw, zorientuje sie. Meskie grono czy pelna tolelarnacja? byłaby szybsza okazja na piwko.

Pełna tolerancja :grin:

Impreza w dlugi weekend? - to wymaga odwagi :slightly_smiling_face:
Z moich doswiadczen wynika ze to zadko sie udaje, a jesli - to w skladzie dramatycznie mniejszym od zamierzonego.

nie wiem dlaczego, ale pelna tolerancja dziwnie mi sie kojarzy jakos :face_with_rolling_eyes: powiedzmy otwarcie, ze chodzi o kobiety zeby pozniej nie bylo hehe :grin:

Czyli nie bedzie selekcji na bramce :v:

Jeszcze nie mam zaplanowanego dłuuugiego weekendu, ale kto wie, pomimo odległości 300 km, spontaniczna decyzja i moge być na grilku, szczególnie, że uwielbiam grilowanie :laughing:

pociesze Cie do Adama na dzialke masz blizej niz 300km bo to jest przed Warszawa w strone krakowa/katowic :grin: bedziesz mial moze ze 270 :sunglasses:

Rewelacja :bulb: Jakby co :question: Mam 8-osobowy namiot…damy radę :grin:
Może w końcu przetestujemy G-Tech’a który od kilku miesięcy leży nie rozpakowany jeszcze :v:

To super wiadomosc dla mnie :sunglasses:

spokojnie to Ty bedziesz mial teraz kolo 300km :grin:

A co z Toronto :question:

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee :niee:

eee te spotkania w toruniu to srednio ciekawa sprawa:/

a na dryft do Poznania nikt nie wpadnie? :wink:

A, ze kiedy niby jest??