m6

Przypomina tą, co jakiś czas temu stała chyba za 25k. Tylko tamta miała wszczepiony zwykły M30, ale kolor i wnętrze jest podobne.

Juz chcialem zakladac temat :wink: moze jakies komisyjne ogledziny zrobimy?

nie no…silnik powiem, że akurat teraz ma w całkiem niezłym stanie :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Jakieś niespodzianki musi kryć, bo na mobile.de ceny m6 mieszczą się w zakresie 100-240 tys. zł :face_with_rolling_eyes:

Hej.
A czy ona już kiedyś nie była opisywana?
Mam do niej ok 300km , ma sens ruszać du.. sprzed TV?

I pewnie dlatego nie starczyło już na listwy zderzaka…

Proponuję spot połączony z oględzinami na parkingu gdzie stoi. Może jak sprzedawca zobaczy kilkanaście wjeżdżających 6stek, to ugnie się pod presją uwag i zejdzie jeszcze z 10k :slightly_smiling_face: Albo zadziała to w drugą stronę…
W sumie to Mki w jakimkolwiek stanie jeszcze nie oglądałem na żywo, a ta jest teraz dosyć blisko.

jeśli chcesz jechać 6tką to pomogę Ci zaoszczędzić te 50 zł na paliwo, w zamian w ramach podziękowania postawisz jakieś piwo przy okazji :sunglasses: :smiling_imp:

W 50zl to chyba bym się nie zmieścił, ale w sumie Wrocław bardziej mi po drodze :slightly_smiling_face: :piwko:

Trzeba pamiętać o tym, że koszty wymiany napinaczy łańcucha rozrządu w silniku M88/3 są astronomiczne w porównaniu z M30, a powinno się to robić co 160kkm. Jeśli nie ma potwierdzenia, że w tym silniku zostało to zrobione “przed chwilą”, to wg mnie powinna to być pierwsza rzecz robiona po zakupie. A jak już to się robi i ma się ściągniętą głowicę, to grzechem jest nie sprawdzić całego dołu - panewki główne są na szczęście takie same jak w M30, ale korbowodowe już nie, a zamienników brak, to samo z pierścieniami. I zanim się obejrzysz okaże się, że trzeba dorzucić 20k, żeby silnik był jak nowy :wink:

I jeszcze jedna sprawa - sprawdziłbym, czy ma barany od LHD. Jeśli są od RHD lub z amerykańca to moc jest sporo niższa, wg chłopaków z bigcoupe. Cena nowych ok. 3600 zł, ale niestety nie są już takie ładne jak fabryczne, ponieważ BMW z celu obniżenia kosztów spawa je z większej ilości elementów niż kiedyś.

Mysle ze Rookie dodal barany w komplecie :wink:

…ale jest to oryginalne m6 czy zwykłe csi z silnikiem m88 :question:

oryginalne m6 z m88
ogólnie to auto musi trafić do kogoś dla kogo 40k to jak splunąć, żeby później się nie pochlastał :laughing:

rookie a możesz powiedzieć coś wiecej, bo o ile jest oryginalne m6 to w jakim by nie było stanie to cena 40 tysi wydaje być się okazją :question:

Wg mnie z tego typu okazji tylko 1/100 jest faktycznie okazją. Ten samochód raczej został kupiony po to, żeby szybko zarobić, co widać chociażby po przednim zderzaku.

tylko dla ludzi o mocnych nerwach i tylko przez telefon :wink:

skoro tak to może lepiej pewnych rzeczy nie wiedzić :grin:

Czemu nie ? Zadzwoń, wtedy dołączysz do grona osób okazyjnie wiszących rookiemu :piwko: , a 2 okazje to już coś :slightly_smiling_face: