majówkowe spotkanie w stolicy?

czesc wszystkim!
wiem, ze wiele osob wybiera sie na YTP do poznania w trakcie majowki, ale dla tych ktorzy zostaja w Warszawie (tudziez okolicy) w trakcie tego weekendu, tudziez poczatku tygodnia proponuje luzne spotkanie w Warszawie :slightly_smiling_face:

sam mieszkam w Rzeszowie, ale majowke rozwala mi obowiazkowe wesele w otwocku, mysle wiec na majowke przyjechac szocha…

gdyby ktos byl chetny, to piszcie!

pozdrawiam

Czemu nie? Tyle, że pogodę w sobotę zapowiadają denną. Ja bym się pisał na niedzielę w okolicach południa. Ma ktoś dobry pomysł na miejsce - tak, żeby parę szóstek się zmieściło na parkingu i żeby je można oglądać siedząc przy stoliku? Była taka knajpka - Qchnia Artystyczna przy Zamku Ujazdowskim przy Al. Ujazdowskich/Agrykoli. Żarcie drogie i do bani ale kawa i herbata OK.

qchnia moze byc - parking duzy. maja tam nawet dobre desery (semi freddo).
ewentualnie duzy parking i fajne miejsce jest - warszawa powisle.
jesli sie zbierze troche chetnych, to odpalam szoche i jazda :slightly_smiling_face:

p.s. czy ktos na PW sie podzieli z jakims magikiem co przy okazji nabilby klime r12?

To może i ja swoją rakietą :laughing:

koniecznie, koniecznie! inne rekiny tez mile widziane :wink: e23, e21, e28, itd !

Proponuję zatem: qchnia artystyczna godz. 12 w niedzielę.

Wcześniej nie da rady bo od 12 otwierają. Będzie zimno, ma nie padać.

Janusz a ty pogodynek jakiś jesteś ??
Z takim terminem prognoza pogody to lepiej nie Zubilewicz

:slightly_smiling_face:
:piwko:

Pogodynek nie jestem ale mam internet :grinning:

Zapodaj linka z tak długo terminową pogodą proszę

tak dla pewnosci napisze, ze bedzie to pierwszy maja, tj 01.05 :slightly_smiling_face:

Przyjedzcie do Poznania :grinning:

A niech to! Ja cały czas miałem na myśli tę najbliższą niedzielę! Teraz Cię Kuba rozumiem z tym pogodynkiem. Ale słowo się rzekło - to co Panowie z Wa-wy - kto chętny na kawę w tę niedzielę?
Żeby już na pewno uniknąć nieporozumień:
miejsce - qchnia artystyczna w Zamku Ujazdowskim (okolice Agrykoli i Al. Ujazdowskich)
czas - niedziela 10.04 godz. 12:00.

a co to panowie, to na paliwo do poznania to już nie wystarczy :lup:

Nie igrajcie z Maciasem :lup: Widziałem go bez unrania :laughing:
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_TNuWlvekggw/S0urVarlUBI/AAAAAAAABrc/35H7MBeSdJA/s400/yakuza-tattoos7.jpg&imgrefurl=http://airbrushcelebrityhollywood.blogspot.com/2011/01/yakuza-tattoos.html&usg=__4TL7Nm3STzpFdfPKYnQYzW_e8FM=&h=400&w=351&sz=36&hl=pl&start=203&zoom=1&tbnid=EdSjMNaJCNNtvM:&tbnh=157&tbnw=122&ei=dQGeTc2CNIaLswaq4fy2BA&prev=/search%3Fq%3Dyakuza%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26rls%3Dcom.microsoft:en-US%26biw%3D1520%26bih%3D810%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns0%2C4987&itbs=1&biw=1520&bih=810&iact=rc&dur=281&oei=LAGeTYfqG8TOswb2j5CPBA&page=8&ndsp=30&ved=1t:429,r:24,s:203&tx=74&ty=60

Jak to mówią “lewa to śmierć a prawej sam się boję”.

Ciekawe po której stronie jest? Ten co przyjmuje palce czy ten który je oddaje? :laughing:

o rany - jaka dziara … :astonished: Adam - ładnie to tak nachodzić kogoś od tyłu i trzaskać mu foty ? :laughing:

może nie tylko foty…