czesc wszystkim!
wiem, ze wiele osob wybiera sie na YTP do poznania w trakcie majowki, ale dla tych ktorzy zostaja w Warszawie (tudziez okolicy) w trakcie tego weekendu, tudziez poczatku tygodnia proponuje luzne spotkanie w Warszawie
sam mieszkam w Rzeszowie, ale majowke rozwala mi obowiazkowe wesele w otwocku, mysle wiec na majowke przyjechac szocha…
Czemu nie? Tyle, że pogodę w sobotę zapowiadają denną. Ja bym się pisał na niedzielę w okolicach południa. Ma ktoś dobry pomysł na miejsce - tak, żeby parę szóstek się zmieściło na parkingu i żeby je można oglądać siedząc przy stoliku? Była taka knajpka - Qchnia Artystyczna przy Zamku Ujazdowskim przy Al. Ujazdowskich/Agrykoli. Żarcie drogie i do bani ale kawa i herbata OK.
qchnia moze byc - parking duzy. maja tam nawet dobre desery (semi freddo).
ewentualnie duzy parking i fajne miejsce jest - warszawa powisle.
jesli sie zbierze troche chetnych, to odpalam szoche i jazda
p.s. czy ktos na PW sie podzieli z jakims magikiem co przy okazji nabilby klime r12?
A niech to! Ja cały czas miałem na myśli tę najbliższą niedzielę! Teraz Cię Kuba rozumiem z tym pogodynkiem. Ale słowo się rzekło - to co Panowie z Wa-wy - kto chętny na kawę w tę niedzielę?
Żeby już na pewno uniknąć nieporozumień:
miejsce - qchnia artystyczna w Zamku Ujazdowskim (okolice Agrykoli i Al. Ujazdowskich)
czas - niedziela 10.04 godz. 12:00.