8 jest dla mnie mitrzem ale licz sie ze wladujesz sie w mocniejsze koszta w stosunku do e24 oraz wielokrotnie wieksze ryzyko, ze beda na to auto polowac - wlasnie przez trudny dostep do czesci i ich cene…e24 lub e46 to chyba bardziej oplacalna zabawa…
A z innej strony - choć tej samej to E24 - napewno ci nie ukradną - a E46 i E31 … to kto wie
E24 tylko E24
Za innymi się tak nikt nie ogląda!!
chyba, że policja:)
widze marcinku79 ze jestes bardzo mlody i nie umiesz podjac meskiej decyzji.mysle rowniez ze na tym forum raczej nikt nie bedzie ci szczerze polecal auta innego niz jedyne i najpiekniejsze(jesli sie nie domyslasz o ktore chodzi to mam na mysli e24).jesli dylemat dotyczy wloszczyzny to musisz poszukac rozwiazania na innym forum…
Tylko opcja nr 1.
Lepiej bym nie ujal, rozwazania nad zakupem nowego samochodu to naprawde nie temat tego forum, a porownywanie czy kupic w ogole E24 czy inny samochod ZAMIAST E24 jest az … ponizajace.
calkowicie sie z toba zgadzam ![]()
a moze ja tak lagodnie prosze o nakierowanie mnie na wlasicwy tor, bo szczerze koszty tych blotnikow to mnie doslownie powalily i mam chwile zawahania… ![]()
Ceny błotników? A cena systemu wtryskowego w nowym dieslu nie przerażaja? Oczym mowa, nie ma co porównywać…
Mam następującą sygestie: pytania o zakup nowego BMW Marcin79 powinien kierować na www.bmw-klub.pl Jeżeli chodzi o e-24 oczywiście na tym forum. Z założenia to forum dotyczy przecież 6-tki i skupia fanów tego modelu. Nic dobrego nie wyniknie z pisania postów tego typu. Co mogę radzić to poprostu przełącz forum na inne. Tam więcej Ci ktokolwiek pomoże, a tutaj jak tak dalej pójdzie post będzie zablokowany, albo nieźle obsmarowany:)