witam wszystkich,
czy orientujecie się może skąd ściągnąć manual do 635 CSI A? generalnie chodzi mi o jak najwięcej materiałów, takze mogą być i instrukcje obsługi jak i książki z serii “naprawiam se sam w garażu”![]()
witam wszystkich,
czy orientujecie się może skąd ściągnąć manual do 635 CSI A? generalnie chodzi mi o jak najwięcej materiałów, takze mogą być i instrukcje obsługi jak i książki z serii “naprawiam se sam w garażu”![]()
potrzebujesz materialy dotyczace naprawy skrzyni biegow czy sama skrzynie manualna ![]()
Cześć,
pisząc manualt miałem na myśli wszelkiej maści instrukcje do 635:)
Sorry za brak ścisłości.
Jeszcze jedno…
orientujesz się może w jakim przedziale można kupić skrzynię do e-24.
Mam w tym momencie A, ale przy rozsądnych cenach może pokusiłbym się na manualną.
Ceny są strasznie różne - zależy co się kupuje i gdzie… ![]()
Automat w bdb stanie można kupić i za 700 zł i za 1200, a z manualem jest tak, że są różne 4, 5 i alpina - nie da się chyba określić w miare dokładnie ceny
Warto każdorazowo o tym rozmawiać ![]()
Witam Kuba,
masz rację, ale zanim zacznę szukać, jak wogóle zacznę, to chcę miec orientację co jak i w jakich widełkach cenowych można się poruszać.
wiem, że skrzynia skrzyni nie równa, więc napewno w grę wchodził by zakupu tylko z gwarancją.
Myślę, że warto zainteresować się nimi również w Niemczech, ale bron Boże nie kupować u Turka - nie umiejszając temu narodowi.
zmiana skrzyni z A na M wiaze sie z wieloma nieudogodnieniami i trza miec wszystko(lacznie z cala konsola od manuala bo jest krotsza) co zamiany jest potrzebne nie tylko skrzynie ale i pedaly, pompe sprzegla,sprzeglo, wal,i inne a najlepiej miec cala druga 6 na czesci obok
znam ten temat-niedawno go przerabialem.
Witaj Maniek,
myślę, że mnie wyleczyłeś:)
a tak z ciekawości ile Cię to wyniosło?
…he he he musialem kupic druga na czesci
cale szczescie ze dalem za nia niewiele(bo byla czesciowo zdekompletowana) ale mechanicznie ok.ja wzialem skrzynie (4) i cala reszte potrzebna do transplantacji.reszta prawie sie juz rozeszla.technicznie z przekladka nie ma problemu ale warunkiem jest posiadanie wszystkich czesci.
tylko pozazdroscić:)