Mechanik okolice Warszawy

MCars zapchany na full… jeśli ktoś nie ma cierpliwości czekać w kolejce :question: Zapraszam do mojego Ojca. Ojrzanów ul. Tarczńska 26. Pan Wiesław 605647736.

Witam :exclamation:
Polecam Pana Wiesława no i Adasia :sunglasses: Odebrałem wczoraj auto i może na początek co zostało wykonane; głowica od A do Z, wymiana wszystkich płynów i olejów, podpora wału, poduszki skrzyni biegów, kopułka, palec, świece, przewody wysokiego napięcia, prędkościomierz który od dwóch lat był niesprawny i nikt nie potrafił sobie z tym poradzić. Nawet rozebrali i wyczyścili zamek bagażnika bo trudno było zamknąć kufer. Nie napiszę ile mnie to wszystko kosztowało ale powiem jedno; pierwszy raz jestem zadowolony z naprawy mojej szóstki. Auto jeździ jak nowe…

no i zajefajny pomysł Adaś i należy ci się

Dzięki :bulb:
W razie coś; mój nr tel 601236410

Moi drodzy! Rewelacja! Brak słów… Tydzień czasu i Babunia jeździ jak szalona (na katowickiej 240km/h). Wszystko działa nic nie puka i nie stuka, no i gazownia wymontowana (śladu nie ma). Panowie są rzetelni, dokładni i drobiazgowi do granic niewytrzymałości. Każdy problem skonsultowany jasno i rzeczowo z przedstawieniem co najmniej dwóch propozycji. Ceny części nowych czy używanych wszyscy znają, jeśli chodzi o cenę wykonanej usługi :question: Uważam za bardzo rozsądną :bulb: Ponadto co mi się jeszcze podoba; auto naprawiane czy oczekujące na części stoi w wielkim pomieszczeniu gdzie zmieści się z 5 samochodów, co powoduje nie martwienie się, że pada deszcz czy inne cholerstwo. Nie kręci się pięć tysięcy osób/klientów którzy zaglądają, dotykają i takie tam. Powalił mnie jeszcze widok mojej siódemeczki gdy ją odbierałam…autko umyte i odkurzone, poczułam się jak w ASO.
POLECAM :exclamation: :exclamation: :exclamation:

miło takie rzeczy czytać - szerokiej drogi :slightly_smiling_face:

Oj trzeba szerokiej dla pędzącej siedem :wink:

Dawno nie spotkałem ludzi z taką pasją :bulb: Skorzystałem i BARDZO POLECAM :exclamation: Znają się na rzeczy :arrow_right:

Po raz kolejny Adam z Ojcem stanęli na wysokości zadania.
** POLECAM** :bulb: … i to bardzo
:arrow_right: