Moja 6

Krótki opis:

• rok 01.1985
  • most ze szpera 2.93
  • amorki bilstein B6
  • spreżyny H&R (beda lada dzień) obecnie jakies od M5 :face_with_rolling_eyes:
  • skrzynia z 1 do tyłu
  • short shifter
  • wydech z nierdzewki kpl
  • kubełki

Plany na przyszły sezon:

• lekkie dłubanie w celu ożywienia auta :smiling_imp:
  • pasy szelkowe
  • nowa chłodnica bo obecna nie jest moja :sunglasses:
  • i polerka rantów w felgach bo wygladają jak wygladają :face_with_rolling_eyes:

• zapomniałeś o przednim zderzaku :v:

gumy sa za drogie wiec zostawiam to na jeszcze nastepny nie wszytsko na raz :laughing:

oczywiście mówisz o gumach na zderzak :laughing:

buhaha :laughing: ja lubie bez wiec o tych nawet nie myslalem :sunglasses:

Ekstra kółeczka, pełen agresor :grin:

Jakieś marne przednie gumy mam… jak chcesz mogę Ci dać… ale nie ma rewelki :confused:

Opowiadaj jak z shortshifterem :grin:

short shifter to robota wlasna :grin: skok lewarka zmniejszyl sie prawie o plowe to mozna zaliczyc na plus na minus natomias to, ze biegi ciezej wchodza, ale cos za cos :face_with_rolling_eyes: no agresor to on ma wlasnie byc :grin:

no i sa juz nowe sprezynki -45mm H&R :sunglasses:

do zawieszenia E28, H&R jest tylko -35 mm :sunglasses:

sorra masz racie -35 rozpedzilem sie :face_with_rolling_eyes: ale te tez ujda :sunglasses:

ja mam -40mm, ale ciekawe jak będą się spisywać :question: , ostatnio słyszałem, że H&R lubi pękać na polskich gładkich jak stół drogach :face_with_rolling_eyes:

MArcin, wkładaj i cykaj fotki, po założeniu i po jazdach testowych.

Napisz gdzie kupiłeś za ile, itp itd… :grin:

Wow… Rekinek pierwsza klasa :wink: Gdyby tylko te kubły były w podobnym kolorze jak reszta tapicerki to już do niczego bym się nie przyczepił :v: H&R`y dobry zakup, słyszałem że jeżeli chodzi o zestawienie B6 + H&R to najlepszy wybór dlatego sam też takie zakupiłem ! Ciekawe ile u ciebie samochód siądzie albo sie podniesie bo chyba już jest obniżony :question:

Po zalozeniu prawie nic sie nie zmieni bo w tej chwili przod mam -45mm a tyl -30mm wiec bedzie stala bardzo podobnie, ale troche inna charkterystyka bedzie mam nadzieje :grin: tak jak pisalem to na przyszly sezon zostanie bo w tym juz nie ma sie co szarpac zreszta strasznie nie czasowy jestm :confused: ]

p.s. Kubly wlasnie takie mialy byc taka mialem wizje :sunglasses:

autko sliczne , tylko fotele :frowning: zamienione z tymi slicznymi jasnymi , ja jestem zwlolennikiem jasnego srodka auta, i na takie choruje nie koniecznie skora

felgi bajka mam podobne , niestety tylko podobne :frowning: 9 cali 4 szt srodek bardzo podobny ale reszta inna :frowning: i pewnie dlatego byly tanie , a przedni spoiler to ten odemnie ?? :wink:

ja tez lubie ten srodek ,ale w tych kanapach nie da sie jezdzic wiec podmienilem je na takie fotliki, orginalne ofkors zbunkrowalem w domu :sunglasses: a zderzak to jest juz inny, ale w sumie identycny co ten od Ciebie :wink:

widzisz zmieniles 2 rzeczy i autko nie do poznania , wg mnie jedna z najladniej prezentujacych sie ;), dodam tylko ze jedna z najladniej a nie jedyna :wink: zeby nie bylo atakow na mnie :wink:

Zajebista 6’tka, moim zdaniem jedna z ładniejszych. Do tego zbiera się konkretnie :smiling_imp: