short shifter to robota wlasna skok lewarka zmniejszyl sie prawie o plowe to mozna zaliczyc na plus na minus natomias to, ze biegi ciezej wchodza, ale cos za cos no agresor to on ma wlasnie byc
Wow… Rekinek pierwsza klasa Gdyby tylko te kubły były w podobnym kolorze jak reszta tapicerki to już do niczego bym się nie przyczepił H&R`y dobry zakup, słyszałem że jeżeli chodzi o zestawienie B6 + H&R to najlepszy wybór dlatego sam też takie zakupiłem ! Ciekawe ile u ciebie samochód siądzie albo sie podniesie bo chyba już jest obniżony
Po zalozeniu prawie nic sie nie zmieni bo w tej chwili przod mam -45mm a tyl -30mm wiec bedzie stala bardzo podobnie, ale troche inna charkterystyka bedzie mam nadzieje tak jak pisalem to na przyszly sezon zostanie bo w tym juz nie ma sie co szarpac zreszta strasznie nie czasowy jestm ]
p.s. Kubly wlasnie takie mialy byc taka mialem wizje
autko sliczne , tylko fotele zamienione z tymi slicznymi jasnymi , ja jestem zwlolennikiem jasnego srodka auta, i na takie choruje nie koniecznie skora
felgi bajka mam podobne , niestety tylko podobne 9 cali 4 szt srodek bardzo podobny ale reszta inna i pewnie dlatego byly tanie , a przedni spoiler to ten odemnie ??
ja tez lubie ten srodek ,ale w tych kanapach nie da sie jezdzic wiec podmienilem je na takie fotliki, orginalne ofkors zbunkrowalem w domu a zderzak to jest juz inny, ale w sumie identycny co ten od Ciebie
widzisz zmieniles 2 rzeczy i autko nie do poznania , wg mnie jedna z najladniej prezentujacych sie ;), dodam tylko ze jedna z najladniej a nie jedyna zeby nie bylo atakow na mnie