witam , w koncu nauczylem sie wklejac zdjecia ![]()
to moja strzala… brakuje jej jeszcze duzo ale po malutku bede ja dopieszczal,
znaczka m… juz nie ma, jest fabryczny bmw, moze komus jest potrzebny ? ,
prosze pisac na pw ![]()
pozdrawiam goraco wszystkich
Co to za kiera z poducha?
jak wszystkie 6 prze, prze, sliczna ![]()
nie wiem , tez nigdy takiej kierownicy nie widzialem , ale fabryka, mam nawet do niej ksiazeczke w jezyku niemieckim dolaczona do instrukcji,
pierwszy raz widze 635 z Airbag kierowcy ![]()
kiera jak najbardziej oryginalna, była w opcjach od 86, nigdy nie widziałem jej co prawda w aucie z tego rocznika a i w 87 się rzadko zdarzały. W 88-89 w stanach najczęściej. Ma dokładnie taka niejaki Looju w swojej highline model 88 usa ale jak wspomniał kiedyś boi się że ten wynalazek może raczej uszkodzić kierowce po 20 latach i zmienia na alpine ![]()
realoem → http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=5361&mospid=47199&btnr=32_0591&hg=32&fg=35
Auto bardzo ładne, gratuluje!
niestety rdza troszke je bierze, a niemiec sam w niektorych miejscach zabawil sie w lakiernika…hehe nie wyszlo mu to troche, ale w zime dostanie nowa powloke,
no i zawiecha, bilstein…ciezko z nia po naszych lejach zwanych drogami sie poruszac,
kiera wypas … fajny klimat z epoki … Dawid kiedyś miał taką w swojej laluni ![]()
Ładniutka
Felgi ACT?
felgi ACT kapsle sa tez tylko trzeba im polerke strzelic, ale felgi sa chyba wszystkie 4 przednie, bo na zdjeciach widywalem juz z szerszym rantem z tylu…
Widziałem w Toronto, świetne autko i jak dla mnie dobra baza do zrobienia igły.
Dla mnie bomba !
A po co tak? :??: ![]()
, a jak poduszka sie zachowala w chwili zderzenia??
O rany… ale kicha. Co się stało? Odcisk wygląda na drzewo. Współczuję.