moje nowe koła ;)

Cześć Kuba,

poszukaj na moto.allegro.pl. Zwróć tylko uwagę, aby były ze stali np. te:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=33549476

powodzenia

Kubuś… REWELACJA!

A może takie http://www.prince.com.pl/oferta_sparco.php?g_id=111&pg_id=78311&did=78311&poziom=2

Pięknie :sunglasses: tylko strasznie drogo… :face_with_rolling_eyes:
Jak do tej ceny doliczę śrubki to będzie na prawdę spora kwota :astonished:

Kuba - nie pękaj - trzeba być twardym, nie miętkim :laughing:

a moze by tak dotoczyc :question: tylko nie wiem czy to jakos specjalnie taniej wyjdzie, ale warto by bylo sie dowiedziec o to :face_with_rolling_eyes:

tak, tylko to jeszcze jest kwestia czasu, a tego nie mam za bardzo - nie mogę ruszyć auta z miejsca :confused:

Kuba,
mam pomysł: znajdź na allegro.pl sprzedawcę z dystansami z Warszawy. Zadzwoń i ustal czy ma do BMW. Jak ma to umów się z nim po ich odbiór.
Jak dobrze pójdzie w ciągu kilku godzin będziesz śmigał swoją 6:)

tylko, że nie wiem jakie będą dobre, a kupić to znaczy wydać pare stów, miałem nadzieję, że ktoś może ma leżące i mógłby mi pożyczyć na przymiar, oddałbym np we wtorek i później sobie takei kupił… :cry:
Ale bardzo dziekuję za zainteresowanie i pomysł… :face_with_rolling_eyes:

jeżeli sprzedający będzie ok myśle, że powinien pójść na układ: kupujesz, przymierzasz, jak jest ok to zostawiasz, jak nie oddajesz, ewentualnie bierzesz inne. zresztą to Twoje prawo jako konsumenta, że towar możesz oddać w ciągu bodajże 7 dni od dnia zakupienia. Warunek jeden - dowód zakupu. Powodzenia w każdym bądź razie. daj znac jak rozwiażesz swój problem.

Nie uwierzycie, ale stało się tak, że rozmawiałem z naszym kolegą Mańkiem o moim problemie, powiedziałem, że jestem potrzebowski i mi zależy i okazało się, że on ma dystanse… 4 sztuki, 20 i 25 mm :exclamation: :sunglasses:
Pojawił się tylko jeden mały szkopół… przesyłkę trzeba było nadać dziś do 17.30 w Jeleniej Górze, a rozmawiałem z nim o 16… :cry: Jelenia jest ponad 100 km od Zgorzelca… Maniek nie ma w tej chwili żadnego auta, którym mógłby jeździć…, q..wa - gorzej być nie mogło :astonished:

Trochę się zasmuciłem bo zwycięstwo było bardzo blisko… :cry:
Potrzebowałem dystanse jak najszybciej bo auta ruszyć nie mogę, kół starych nie mam za bardzo jak przywieźć na parking, a nawet jak przywiozę to mój lewarek, jak pisałem wcześniej, trochę się nie nadaje - rudy wpieprzył mi progi i boję się, że wpadnie do środka… :confused: A to jedyne auto jakie mam, a są święta i trza pojeździć i… echhh, szkoda gadać… :cry:

Po pół godzinie zadzwoniłem jeszcze raz do Mańka powiedzieć, żetrudno coś wymyślę i jakoś to będzie, a on na to żebym nie pie… lił, i że właśnie jedzie z kimś (mówił, że taxi :astonished: ) do Jeleniej bo inaczej nie da rady nadać - spieszą się bo zaraz mija termin i jest obawa żebym nie miał na jutro…

:exclamation:  :exclamation:  :exclamation: Q...WA, JAK DOBRZE MIEĆ KOLEGÓW :exclamation:  :exclamation:  :exclamation:  :laughing:

ps. bardzo mu dziękuję, mam nadzieję, że i on będzie kiedyś potrzebowski i będę mógł wtedy pomóc… :sunglasses:

Maniek jest WIELKI :sunglasses: naprawde potrafi czlowiekowi pomuc w potrzebie!!

:grinning: Maniek zawsze był WIELKI :grinning: A może nadamy mu nową ksywkę - MANIEK WIELKI :grinning:

I może jakiś herb od razu :sunglasses:
A poważnie, założyłem dystanse 25 mm, jest super nie trze już o amorek - teraz trochę o błotnik na wertepach, które są bardzo synchroniczne i autem buja jak statkiem :face_with_rolling_eyes: Ale ogólnie jest cacy :laughing: założę jeszcze w wolnej chwili 20 mm i zobaczęczy będzie lepiej :wink:
A powiem Wam, że jeździ się duż olepiej tylko, że po prostej :sunglasses: tylko po prostej… :wink:

no to gitara :sunglasses: mam juz pomysl ale o tym napisze w innym temacie :sunglasses: c.d nastapi…

:flushed: ale Kubus nie dramatyzuj :flushed: oferujac swoja pomoc :exclamation: nudzilo mi sie poprostu i pojechalem sie przejechac.wydaje mi sie ze jak zalozysz 20-tki bedzie git.a furka wyglada zaje…fajnie,tylko ze trza jakies 2-3 centy do ziemi bo troche za wysoka-wtedy optycznie sie wydluzy(oczywiscie samochod) i nabierze extra fasonu—wiem cos o tym :laughing:

Koła śliczne… :stuck_out_tongue:

Nie ściemniaj Maniuś, pojechałeś bo Cię ładnie poprosiłem :flushed: I dzięki Tobie mogłem pozałatwiać w święta wiele spraw :sunglasses:
Co do 20 to Ci pwiem, że tak, masz rację - ale na razie nie wiem kiedy to zrobir :face_with_rolling_eyes: Jak jadę szybko to nawet obciera czasem w jedną osobę :wink: Myślę, że 20 załatwi sprawę (oczywiście piszemy o dystansach) :laughing: Ach, i jeszcze jedna śmieszna rzecz, auto obraca się bez strzału ze sprzęgła… :sunglasses: dociskam po prostu gaz i wozi mnie z lewa na prawą na wet na drugim biegu… zajebiste wrażenie :sunglasses: Dziwne gumy są chyba - pirelli P7000 :face_with_rolling_eyes: Nie znam ich charakterystyki, ale nie są na zimne dni na pewno :laughing:

Alpinki superanckie, prawdziwe arcydzieło mistrzów :exclamation:

Mało brakowały, abyśmy nie dość, że imona to jeszcze felgi mieli identyczne.