Cześć Kuba,
poszukaj na moto.allegro.pl. Zwróć tylko uwagę, aby były ze stali np. te:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=33549476
powodzenia
Cześć Kuba,
poszukaj na moto.allegro.pl. Zwróć tylko uwagę, aby były ze stali np. te:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=33549476
powodzenia
Kubuś… REWELACJA!
Pięknie
tylko strasznie drogo… ![]()
Jak do tej ceny doliczę śrubki to będzie na prawdę spora kwota ![]()
Kuba - nie pękaj - trzeba być twardym, nie miętkim ![]()
a moze by tak dotoczyc
tylko nie wiem czy to jakos specjalnie taniej wyjdzie, ale warto by bylo sie dowiedziec o to ![]()
tak, tylko to jeszcze jest kwestia czasu, a tego nie mam za bardzo - nie mogę ruszyć auta z miejsca ![]()
Kuba,
mam pomysł: znajdź na allegro.pl sprzedawcę z dystansami z Warszawy. Zadzwoń i ustal czy ma do BMW. Jak ma to umów się z nim po ich odbiór.
Jak dobrze pójdzie w ciągu kilku godzin będziesz śmigał swoją 6:)
tylko, że nie wiem jakie będą dobre, a kupić to znaczy wydać pare stów, miałem nadzieję, że ktoś może ma leżące i mógłby mi pożyczyć na przymiar, oddałbym np we wtorek i później sobie takei kupił… ![]()
Ale bardzo dziekuję za zainteresowanie i pomysł… ![]()
jeżeli sprzedający będzie ok myśle, że powinien pójść na układ: kupujesz, przymierzasz, jak jest ok to zostawiasz, jak nie oddajesz, ewentualnie bierzesz inne. zresztą to Twoje prawo jako konsumenta, że towar możesz oddać w ciągu bodajże 7 dni od dnia zakupienia. Warunek jeden - dowód zakupu. Powodzenia w każdym bądź razie. daj znac jak rozwiażesz swój problem.
Nie uwierzycie, ale stało się tak, że rozmawiałem z naszym kolegą Mańkiem o moim problemie, powiedziałem, że jestem potrzebowski i mi zależy i okazało się, że on ma dystanse… 4 sztuki, 20 i 25 mm
![]()
Pojawił się tylko jeden mały szkopół… przesyłkę trzeba było nadać dziś do 17.30 w Jeleniej Górze, a rozmawiałem z nim o 16…
Jelenia jest ponad 100 km od Zgorzelca… Maniek nie ma w tej chwili żadnego auta, którym mógłby jeździć…, q..wa - gorzej być nie mogło ![]()
Trochę się zasmuciłem bo zwycięstwo było bardzo blisko… ![]()
Potrzebowałem dystanse jak najszybciej bo auta ruszyć nie mogę, kół starych nie mam za bardzo jak przywieźć na parking, a nawet jak przywiozę to mój lewarek, jak pisałem wcześniej, trochę się nie nadaje - rudy wpieprzył mi progi i boję się, że wpadnie do środka…
A to jedyne auto jakie mam, a są święta i trza pojeździć i… echhh, szkoda gadać… ![]()
Po pół godzinie zadzwoniłem jeszcze raz do Mańka powiedzieć, żetrudno coś wymyślę i jakoś to będzie, a on na to żebym nie pie… lił, i że właśnie jedzie z kimś (mówił, że taxi
) do Jeleniej bo inaczej nie da rady nadać - spieszą się bo zaraz mija termin i jest obawa żebym nie miał na jutro…
:exclamation: :exclamation: :exclamation: Q...WA, JAK DOBRZE MIEĆ KOLEGÓW :exclamation: :exclamation: :exclamation: :laughing:
ps. bardzo mu dziękuję, mam nadzieję, że i on będzie kiedyś potrzebowski i będę mógł wtedy pomóc… ![]()
Maniek jest WIELKI
naprawde potrafi czlowiekowi pomuc w potrzebie!!
Maniek zawsze był WIELKI
A może nadamy mu nową ksywkę - MANIEK WIELKI ![]()
I może jakiś herb od razu ![]()
A poważnie, założyłem dystanse 25 mm, jest super nie trze już o amorek - teraz trochę o błotnik na wertepach, które są bardzo synchroniczne i autem buja jak statkiem
Ale ogólnie jest cacy
założę jeszcze w wolnej chwili 20 mm i zobaczęczy będzie lepiej ![]()
A powiem Wam, że jeździ się duż olepiej tylko, że po prostej
tylko po prostej… ![]()
no to gitara
mam juz pomysl ale o tym napisze w innym temacie
c.d nastapi…
ale Kubus nie dramatyzuj
oferujac swoja pomoc
nudzilo mi sie poprostu i pojechalem sie przejechac.wydaje mi sie ze jak zalozysz 20-tki bedzie git.a furka wyglada zaje…fajnie,tylko ze trza jakies 2-3 centy do ziemi bo troche za wysoka-wtedy optycznie sie wydluzy(oczywiscie samochod) i nabierze extra fasonu—wiem cos o tym ![]()
Koła śliczne… ![]()
Nie ściemniaj Maniuś, pojechałeś bo Cię ładnie poprosiłem
I dzięki Tobie mogłem pozałatwiać w święta wiele spraw ![]()
Co do 20 to Ci pwiem, że tak, masz rację - ale na razie nie wiem kiedy to zrobir
Jak jadę szybko to nawet obciera czasem w jedną osobę
Myślę, że 20 załatwi sprawę (oczywiście piszemy o dystansach)
Ach, i jeszcze jedna śmieszna rzecz, auto obraca się bez strzału ze sprzęgła…
dociskam po prostu gaz i wozi mnie z lewa na prawą na wet na drugim biegu… zajebiste wrażenie
Dziwne gumy są chyba - pirelli P7000
Nie znam ich charakterystyki, ale nie są na zimne dni na pewno ![]()
Alpinki superanckie, prawdziwe arcydzieło mistrzów ![]()
Mało brakowały, abyśmy nie dość, że imona to jeszcze felgi mieli identyczne.