moje nowe koła ;)

Udało się wczoraj założyć - myślę, że Wam sie spodoba… :sunglasses:

kurcze długo próbowałem, ale nie umiem ich włożyć… przesłałem je do części emilem - przesyłam również do Łyżwy z prośbą o wsadzenie :sunglasses: pozdro :exclamation:

No Kuba to nie to samo auto :astonished: Bardzo mie się podobają.

bardzo się cieszę, że sie podoba :sunglasses:
jak opuszczę je trochę o jakieś dwa centymetry to będzie jeszcze piekniej :laughing:

Kuba, jak dla mnie rewelacja:) i teraz wogóle się nie dziwię, że tyle o nich trąbiłeś na forum:) Są prze…iste!!! Wzór dla innych.

:flushed:

kolka kozak :grinning: i 17 to jest najbardziej optymalny rozmiar wg mnie :sunglasses:

17’ bardzo ładnie wyglądają na e24 (a już ALPINKI to normalnie orgazm) a na polskie drogi optymalne sa 16’.
Uważam że szerokość opony 265 jest grubo przesadzona - auto będzie ci tańczyć na koleinach - wiem z autopsji - z przódu 235, z tyłu 255.
Teraz założyłem 14’ i auto zaczęło jakoś szybciej jechać i komfort jakby lepszy. O wyglądzie nic nie powiem. :sunglasses:

dopóki mnie golfy na drodze nie wyprzedzają to niema tragedii :wink: Z rozmiaru nie zrezygnuje, ale to prawda, że komfort się pogarsza, tylko, że coś za coś :bulb: Dla tego wyglądu mogę z wielu innych rzeczy zrezygnować - również z zawodów driftingowych :face_with_rolling_eyes:

KLASA :exclamation:
Rozumiem że każda śruba z patentem :sunglasses: i zaspawane dekielki :grinning:

i bardzo dobrze bo nie ma nic ladniejszego jak szeroki laczek na duzej feldze :exclamation:

no właśnie - to ważny aspekt posiadania pięknych felg - do moich 17’ już się dobierali (zniknęło jedno zabezpieczenie z koła - prawdopodobnie złodziej wykręcił żeby dorobić klucz do 3 pozostałych i czeka aż znów pojawię się z e24 na 17’ i postawię na noc pod domem - a nie sądzę żeby samo się wykręciło bo osobiście dokręcałem).
Ale ja już będę sobie jeździł na codzień na 14’ a 17’ zakładam tylko na zloty i spotkania. Więc CH.. W D.. POTENCJALNYM amatorom cudzej własności - potocznie zwanych złodziejami :sunglasses:

chyba swoje pospinam łańcuchami… :face_with_rolling_eyes:

Kuba coś wymyśl bo stracić te koła można bardzo szybko. Jest metoda oznakowania DNA byłaby skuteczna. :smiling_imp:

takie same przymierzałem ale się wstrzymałem.

a czemu się wstrzymałeś :question: A gdzie były do wzięcia :question:

nie strasz mnie bo się będę bał jeździć… :confused: Nigdy nie zostawiam auta bez dozoru, parkuje na strzeżonym, a na zimę chowam :face_with_rolling_eyes: Kurcze, jak ktoś się uprze to i tak mnie wysadzi i tak - ale czy warto dla kół, które kosztują pare groszy :question: Jestem optymistą, auto jest nietypowe, koła też, w Wawie jeździ mało tych kół w brew pozorom… :sunglasses:

A jakie śruby zabezpieczające polecacie :question: bo jakoś nie mam jeszcze :flushed:

Polecam OZ-RACING. Można je nabyć w Poznaniu firma PRINCE.

Co tu wiele mówić :slightly_smiling_face: Kóła marzenie !! Gratulacje wyboru to są chyba najładniejsze koła do e24 :slightly_smiling_face: sam bym sobie takie założył tylko z cieńszymi oponkami :slightly_smiling_face: ale narazie muszą mi wystarczyć 16 :slightly_smiling_face:
Naprawde coś tylko broń ich ! :slightly_smiling_face:

Sa sliczne…
gratuluje udanych poszukiwan!

Cieszę się bardzo, że Wam się podobają… :flushed:
Mam tylko problem, bardzo pilnie poszukuję dystansów (1 - 1,5 cm) na tył bo jednak felga 9,5 o wumiarze 265/40/17 jest za duża… :confused: Obciera mi guma o amorek… :smiling_imp: Oczywiście jest ogłoszenie w dziale z ogłoszeniami, ale tu robię to informacyjnie żeby się na przyszłość nic nie okazało :wink: