Moje poszukiwania szósteczki :)

Witam,

Zastanawiam się czy mogę tu opisywać jakie szóstki oglądałem po kolei, jaki był stan i mam nadzieje zakończyć to postem: Udało się.

Nie chciałbym jakichś krzywych akcji z racji oceny tego co oglądałem, jak myślicie?

A też wklejał bym aukcje zagraniczne co widzę i co ludzie odpisują, fotki itp..

ależ proszę, stasiu :grin:

A więc zacznę od dnia dzisiejszego , poprzednie uzupełnię, pewnie jutro.

Z www.autoscout24.de

635csi
Tą miałem oglądać w środę (kolega jedzie w okolice) Ale stan średni z 500tys przebiegu i opis że skupują wszystko, stan obojętny.

<

635csi Nie mój kolor, brak spojlerka, cena bez felg :smiling_imp:

635csi Super, cena, stan , wszystko OK, 1100km ode mnie, ale koles nie ma wiecej fotek i ich nie zrobi. Napisał że tu widać alles i wiecej i tak mi nic nie da i że nie musze od niego kupować… :laughing:

ALPINA Super ale cena…nie moja:)

ta pierwsza czarna, ogladalem jakies dwa lata temu. Kosztowala 4000 euro :grinning: a ja wziolem kase w kieszen i naprzod, a na miejscu :astonished: szpachlu na zadnej szesc takiej ilosci nie widzialem, swiezo malowana byla wtedy, tapicerka poszarpana okrutnie. ogolnie sztuka, a wlasciciel nawet euruska nie chcial opuscic bo to szesc i tyle :wink: jednym slowem szkoda kasy na paliwo i czasu

wygląda ładnie, ale na foto wszystko wygląda ładnie :laughing:

p.s.
a skąd wziąłeś 500 tyś. przebiegu :??:

Tak rzuciłem że nie ma napewno 150tys napisanych w ogłoszeniu :slightly_smiling_face:

Skórzana kierownica cała łysa i przetarta że aż jest dziura na wylot jest , fotel jakiś złamany, albo od lansu albo od uderzenia…

Acha klamki w Shadowline jakie były? Czarne czy chrom?

Jędrek - nadal kosztuje 3999EUR - Euruska opuścił:)

Po kliknięciu aukcje się powiększają.

Czarne.

to ostatnie z alpiny ma tylko zawieszenie … :laughing:

Hmm pewnie tak, ale dumnie napisał Aplina Fahrwerk - czyli (chyba) Alpina-fabryka samochodowa, lub coś w tym stylu.

A ta zielona to czyj kolor Miłosza, Marka czy mój? Może ją łykne na części :wink:

fahrwerk tzn. zawieszenie … ta nr. dwa wyglada dobrze ale podejscie kolesia jest jakies dziwne . pamietaj ze jest masa oszustow na mobile i scoucie

poczytaj … warto wiedziec jakie chwyty stosuja
helmut .. ona jest troche za droga jak na auto na czesci … chyba :v:

Fahrwerk - zwieszenie - no to nawet prawde napisał:)

Właśnie skąd u niego to podejście? Cena 4900 EUR + BBS RS.. więc reflektuję na nią bez felg, ale przecież nie będę robił sobie wycieczki bezsesnsu :frowning:

bierz te alpine , chlopie okazja, w 98 roku tarcze wymieniane! :grinning:

ta zielona to zdecydowanie mój kolor - zypressen grun met… ale gość pisze w ogloszeniu że jest rdza …

gosc pisze w ogloszeniu wlasnie ze rdzy niewiele(tylko troszke)

racja tylko troszeczke

O ta zielona w moim rewirze :grinning:

Kiedys nie podobaly mi sie te bezspoilerowe przeody w CS/1 a ostatnio jakos tak dojrzewam gustem do nich. Swojego nie ruszam, ale jak bym szukal to nie wiem czy nie lykanal bym sobie chetniej takiej “odspoilerowanej”.

Ja, NUR VENIG ROST :slightly_smiling_face:

Te co oglądałem z Allegro, też miały nur venig Rost, no ale może co naród to inne pojęcie zwrotu nur wenig.

U nas jeszcze lubią pisać stan bardzo dobry… jak na swoje lata.

nie boj sie …Wrog sie uczy … kto z kim przestaje…

He he he

“Guter, dem alter entsprechender Zustand” to stweirdzenie pojawiajace sie na ebay.de chyba czesciej niz w Polsce.