no i zgadza sie moi drodzy przyjaciele i wcale sie nie mylicie chodzi tu doslownie o starego mustanga shelby poprostu jest przepiekny nic dodac nic ujac i co tu wiecej mowic PO BMC NAJLEPSZE AUTKO AVE MUSTANG
![]()
Koleżanko, dojrzewam powoli do pewnego pytania - sprawdź proszę na jakie formum wchodzisz…
mam wrażenie, że próbujesz nas do czegoś przekonać albo usilnie namówić - … a myśmy już wybrali ![]()
eeeeeeee
jechałem kiedyś Mustangiem z '67 z motorem 4,2l.
Zdecydowanie przereklamowane. Te amerykańskie auta tylko bulgocą i żadnego efektu…
Jakby postawić M635 z Shelby ???
Sądzę że śmigiełko by zostawiło w tyle tego kucyka…
Chciaż w 60s. kucyk robi wrarzene…
no nareszcie zdrowe podejście ![]()
Zgadzam się z kolegą Strugu .Amerykany tylko bulgoczą ,a ile przytym żrą (miałem 5.2l jeepa)
Nie wspominając o cenach części, w porównaniu do BMW 6 czy 7, to razy 10…
Tak jak już pisałem, nie chce zagłębiać sie w temacie, ale chyba nie do końca macie racje ![]()
http://home.halden.net/harlem/shelby/index.php?side=elegallery1
shelby to shelby - ale szosteczka to jest to ![]()
shelby - piękne auto - ale na warunki amerykańskie się nadaje - w polsce trochę ciężko by było utrzymac to cudo ![]()
A ja bym chciał mieć takie auto bezwzględu na koszty utrzymania. Auto powala swym wyglądem na kolana ![]()
Tak jak powala swym wygladem szostka. Nie powiem zlego slowa na Shelby ale o stokroc wole rekina a jezeli ma to byc w wydaniu M635CSi to juz w ogole nie ma o czym gadac.
właśnie - jest kilka amerykańskich modeli co kona wyglądem - ale 6 tp 6 - rekin to rekin ![]()
koledzy Docent i Makri maja racje.a w ogole ameryka jest przereklamowana.a swiadczy o tym fakt ze auta europejskie sprzedaja sie lepiej w stanach niz amerykanskie u nas.ich urok to tylko to ze sa dla nas egzotyczne.nie tam zeby byly brzydkie ale do europejskich klasykow im daleko.i gdybym mogl wybrac 5 samochodow moich mazen to nie znalazlo by sie tam zadne auto zza oceanu.
WŁAŚNIE
-
BMW 6
-
Mercedes 500 SEC
-
Audi S4
-
BMW M5
-
VW VR6
amerykańce by były poza 10.
1 M635CSi
2 M1
2 507
3 3.0 CSL
4 M5 TURING
5 760 IL
6 745i
1.FORD GT40
2.M6
3.Z4
4.M3
5.LAMBORGINI
p.s. ale ta lista i tak ulega ciaglym zmiana ![]()
- e24-silnik obojetny -wyposazenie max - stan igla
2.cos ze stajni porche chetnie 356 lub tluste 911
3.jaguar e-type (tak na niedziele)
4.jakas s-klasa w-116 lub w-126 w exkluzywnej wersji v8(rodzinne)
5.cos z wloskiej kuchni czyli ferrari lub lambo (troche przesadzilem ale to tylko marzenia)
6.507 ale tylko do ogladania.(przemieszczanie tylko na lawecie)
7.csl w wersji torowej (takie do palenia gumy i driftu)
Maniek miało być tylko pięć ![]()
sorki troche mi puscily wodze fantazji
- Alpina B7, B9, B10 e24 (w szczególności B7
) najmocniejsza wersja e24 - M635 - na full wypasie - legenda bmw
- Ferrari Daytona Cabrio (taki jak w miami vice) - marzenie z dzieciństwa
- 3,0 CSL - rarytas
- M5 e34 - ostatnia m5 nie ograniczona elektroniką
- M3 e30 - pierwsza z serii 3
- 323i e21 - topowy piekny rekinek z dwoma rurkami
- VW golf III VR6 - autko na zakupy
- e23 - 745i na full wypasie
- Ryś MR-1 - brakuje mi go do pary (mam Żaka)