Muzeum BMW - Monachium

Witam,
wszystkim udostępniam zdjęcia z Muzeum BMW w Monachium. Można je znaleźć TUTAJ . Prosiłbym każdego, kto ma zdjęcia, żeby je udostępnił. Mi już się kończyła bateria w aparacie, dlatego ostatnie zdjęcia były robione telefonem :wink:
Enjoy :grinning:

507 yymmm piękne!

P.S. za dotykanie eksponatów ile zapłaciles? :v:

fotki wdeche bedzie trzeba się kiedys wybrać :faja:

Siebyło… Ogólnie super aczkowlwiek jest kilka szczegółów jak np czarny wentylator, który powinien być pomarańczowy :grin:

IMG_7057.JPG

IMG_7037.JPG

IMG_7057.JPG

IMG_7037.JPG

IMG_7057.JPG

IMG_7037.JPG

A kiedy byliscie? Wystawili juz M8 czy nie?

No tak… któż inny mógłby się tak cieszyć przy gaźnikowym m30… :slightly_smiling_face:

na pierwszym zdjęciu jest coś nie tak z datą , moim zdaniem powinno być coś około 2050

Ale na szczęście visco jest starego typu

Miłosz na pewno przygarnął by ten silniczek :wink:

Również miałem okazję zwiedzić muzeum. Eksponaty naprawdę robią wrażenie. Niestety, moim zdaniem, oświetlenie nie sprzyja fotografom aczkolwiek nie miałem profesjonalnego sprzętu. Kilka zdjęć zamieściłem w starym temacie: forum E24 :: Zaloguj

Zdecydowanie, oświetlenie jest bardzo niesprzyjające. Niestety, moje zdjęcia są często niewyraźne i poruszone ( z czego to nie tylko wina oświetlenia ). Talentu do robienia zdjęć nie mam :stuck_out_tongue_winking_eye: Może jakaś lustrzanka zamiast małpki poprawi sytuację… czas pokaże :wink: