na co zwracac uwage w M6 ?? przy kupnie oczywiście :)

chciałem w te wakacje kupić M6 Csi, w stanie idealnym, jest troche samochodów na mobile, w polsce raczej nie , chcialem prosic o porade na co zwracac uwage w M6… moze ocenicie jedną M6??
M6 Csi

za rady i oceny wieelkie dzieki, pozdrawiam

przy 6 za ponad 15 kafli ciezko bedzie sie do czegos prawdopodobnie przyczepic na pierwszy rzut oka bo przebieg ma niewielki i po zdjeciach wyglada niezle :sunglasses: generalnie trzeba zwracac najbardziej uwage na blachy czy sa zdrowe, zobaczyc czy srodek jest w dobrym stanie i oczywiscie przejechac sie… i tu juz nalezy patrzec na wszystko tak jak w normalnym aucie jak sie prowadzi czy nie ma stukow, luzow itd :wink:

sprecyzujmy: “za ponad 15 kafli” eur :astonished:

musi byc niezla sztuka jesli przez salon sprzedawana, druciarstwo i usterki raczej nie wchodza w gre…

ale nie lepiej ci kupic np ta forum E24 :: ? czy inna taniej?

ps. jak ja lubie jak ekran w bok leci.. .zrob z tym linkiem cos takeigo poprosze :slightly_smiling_face:

dzieki za porade, sorry za linka, jakoś tak wyszło… jeszcze chciałem się zapytać o sportową skrzynkę biegów, ona ma jedynke do tyłu ?? :astonished: jaka się lepiej spisuje?? ta sportowa czy ‘normalna’ ?? jeszcze raz przepraszam za linka :slightly_smiling_face: i dzieki za pomoc !!

nie przepraszaj tylko zrob ‘edytuj’ :slightly_smiling_face:
a o skrzynce ci reszta powie :stuck_out_tongue:

mam nadzieje, ze kupisz cos fajnego rekinowatego :grinning:

nic innego jak rekinek nie wchodzi w rachubę… :grinning: :grinning: ,

jadę specjalnie do Angli zarobić na takie cacuszko, miałem okazję sie przejechać M6 E24 M5 :slightly_smiling_face: E39 i nieda sie porównać przyjemnosci płynącej z jazdy rekinkiem :grinning: , zastanawiam sie tylko jaka skrzynia, jak sie ukrywa wady w takim modelu, jego częste dolegliwości i inne takie… za każdy post będe wdzięczny… :wink:

Nie jestem w 100% pewien ale patrząc na moją szóstkę (09.1987), która ma zdrową blachę może od 1987 była ocynkowana. W związku z tym propunuję szukać czegoś od połowy 1987 bo jak wiadomo blacharka nie jest mocnym punktem 6.

wersja M tez jest od 87 wzwyż?? ale ta z katalizatorem?? nie jest mułowata?? dlaczego przestali produkować takie auto :frowning: wszedzie jakies plaskikowe potworki :smiling_imp:

M6 produkowane było w latach 12/83-02/89. Nie wiem czy z katem 260PS jest “mułowate” :astonished: jeśli 635csi 218PS nie jest wolnym autem. Jednakże tych z katem wyprodukowano w latach 11/86 - 12/88 tylko 117 szt.

Przyspieszenie 0-100 6,9s w stosunku do 6,4 bez kata.

Major, bardzo Cię proszę o uzupełnienie swoich danych, jeśli to możliwe w profilu. Wszyscy się trochę znamy i miłoby było wiedzieć z kim i skąd mamy kontakt, dzięki i pozdrawiam :wink:

Uzupełniłem, tak wracając do tej mułowatości :grinning: to było oczywiście w przenośni :wink:

thx :wink: