Najładniejsze szóstki do TV?

Możecie napisać o jaki program chodzi??

No co Ty! Nie wiesz?!? TOP GEAR :wink:

To kto odda swoją? Przyczepią jej ładny spoiler, pojeżdżą po polu i oddadzą
:laughing: :laughing: :laughing:

Temat zamarł :question: jak zwykle duzo mowy mało czynu :wink: :question:

Produkcja programu o klasykach w srodku zimy to z gory skazany na przegrana niewypal. W lecie to nawet mozna by specjalnie pojechac do W-wy…

w pełni popieram - chcecie jeździć po soli :question: chyba ta sława ma zbyt wysoką cenę :sunglasses:

Bez brawury :bulb: Nie mówię, żeby zimą krecić program. Chodzi mi o to, że temat nie zotał zakończony konkretami. Nie wiadomo kto po co i kiedy. Zupełnie bez sensu :face_with_rolling_eyes:

taaaak, od razu przypomina mi się dowcip o chrabim, którego wszystko nudziło i było bez sensu :grinning:
chyba szczegóły przyjdzie również wypracować podczas niedzielnego spotkania, będzie sporo osób, a resztę można wydzwonić :wink: trudno się dziś umówić na maj, czerwiec :face_with_rolling_eyes:

Kubuś źle mnie zrozumiałeś, ale spoczko…
A spotkanko :question: Ważne, że się spotkamy, pogadamy i pośmiejemy. Reszta mało istotna :bulb:

Temat jakoś umarł bo i entuzjazmu nie znalazłem. Co mam powiedzieć kolesiowi? Że może na wiosnę a może i nie? Problem w tym że kolo coś znajdzie niezależnie od nas, i niezależnie od nas zrobi ten program, bo trzeba. A jak jeszcze trafi ładne E9 albo E31 to E24 będzie tylko z archiwalnych taśm bmw. Takie życie że nie da się sezonowo traktować takiego programu. Ludzie siedzą na dupach bo zimno i pada, i chcą oglądać klasyki w TV.

Jak ktoś odważny i zdecydowany, i to chętnie oddam kontakt. Pomimo że mam termin montażu filmu w ciągu najbliższych kilku dni to chciałem wpaść na spotkanie, ale temat zniknął i juz nie wiem co i kiedy i czy w ogóle. Może to tylko dla klubowiczów, jeśli nie to może ktoś wtajemniczył by mnie na wypadek gdyby mi się jednak udało wyrwać (a przy okazji obejrzelibyście świeżo sprowadzone 635 (aka rdzawka) kumpla)

Reasumując. Ponawiam pytanie. Chce się ktoś zająć oficjalnym wystawieniem jakiś ładnych autek w takiej pogodzie jaka teraz jest z ramienia klubu? Jeśli nie ma chętnych to olewam sprawę, przynajmniej dopóki nie skończę filmu…

pozdrawiam
radosc

Radosc - co do spotkania to odbywa sie w niedziele 19.02 w Lotosie na rogu Chelmskiej i Sobieskiego o godz. 17. Zapraszamy
Jesli mozesz to przeslij mi na priv tel. do siebie

Radość jaki problem,pokaż swoją,nikt wtedy nie będzie musiał latać po soli.Twoja jest ładna i pewnie możesz ściągnąć kamerę tam gdzie zimuje :bulb:

Fakt faktem, że bez sensu robić programy w zimie.

W zimie mozna owszem zaprezentowac, a nie krecic w syfie i blocie z szalikiem na szyi. Ale Radosc posrednio zaznaczyl (przynajmniej ja tak to przyjalem), ze program bedzie robil ktos kto ma raczej w d…e czy wyjdzie ladnie , w programie bede odpowiednie modele, i prawdziwe fakty od doswiadczonych ludzi posiadajacych wiedze czy moze wiedza rodem z BMW TRENDS. Chodzi o to zeby program powstal szybko, wyswietlic zgarnac kase i do domu…

… najwyzej zrobi sie zdjecie E28 i powie, ze 6 to z tych takich podobnych…

Gruby dobrze napisał, że Radość powinien pokazać swoją. I tak chyba ją pokazuje chętnym z allegro, więc pewnie jakieś delikatne jazdy tez robi. Ma bardzo ładny egzemplarz, Wie sporo o 6 bo ładny opis trzasnął, a jakby nie chciał to kogoś od gadania zawsze by się znalazło. A potem w lato można zaprosić ekipę TV do Koszałkowa na cały oddzielny program.
Pamiętajmy, że jeżeli nie My to ktoś inny się znajdzie i pokażą to co w trends

W tym ladnym opisie tez wiele nie gra, a nawet haslo tytulowe o tym co to za model i ile sztuk wyprodukowano. Ale to nie oto chodzi zeby sie tepo na forum krytykowac, tylko do takich rzeczy trzeba sie przlozyc, wybrac modele wygladajace na fabrycznie nieruszone odzwieciedlajace rozne roczniki, skonsultowac sie co do tego co sie bedzie opowiadac z innymi ktorzy maja pojecie a nie na szybko byle bzdura.

Nigdy nie zapomne programu “Garaz” na TVN Turbo w ktorym prezentowano BMW E34. Gosc z pelnym przekoniem wyglosil:

“W modelu tym przez caly okres produkcji montowano 3 silniki benzynowe i jednego diesla o pojemnosciach 1,8 2,0 i 2,5 litra” - kpina normalnie, ja nie jestem znawca i wielbicielem tego modelu ale silnikow znam w nim seryjnie produkowanych 8!!!

Produkujacemu program powinno zalezec na kontakcie z nami bo tych aut jest bardzo niewiele, a jak mu nie zalezy to NIE :confused:

W zimie?! nigdzie nie jadę! :wink:

Dobrze Miłosz to ująłeś.
Im nie chodzi o to żeby było dobrze a o to żeby było coś i to szybko, byle jak aby tylko było.
Szlag mnie trafia jak widzę ten program Wroga o klasykach - widać, że tam się przykładają a u nas?
Jak zwykle prowizorka.

Kurcze. Nie mam TVN turbo, więc nie za bardzo wiem o co chodzi z tym programem :confused: Trochę mnie tylko martwi, że może być tak jak z trends… pisałem w tamtym temacie…