Najlepszy serwis BMW w Koszalinie

W niedziele przyjechał Marcin z wawy i wziął silnik Dawida z siódemki, włoży go do swojej 7 bo tam ma padnięty :bulb:
Przyjechał ze szwagrem upelkiem astrą kombi, zapakowaliśmy na tył konia, wsiadłem z Anią i bagażami, Marcinem i jego szwagrem i w 7,5 h dojechalismy do Wawy… :wink:
upelek zglebiony był tak jak Maniuś lubi najbardziej :sunglasses:

Kuba - kumam :grinning: A który to Marcin ??

Mareczku ja :sunglasses: a co do opelka to spisal sie dzielnie :smiling_imp: trza przyznac :exclamation:

No coments :sunglasses:

Dzielnie bo się po drodze nie spierniczył :bulb:

Szucha z przyczepką się lepiej sprawdziła i szybciej ładunek dowiezła, ale jeśli dla Marcian Upelek może być to się nie kłóce… :laughing: Brak mi słów… :wink:

osz ty :exclamation: moze byc jako najtanszy srodek transportu (wkoncu nic nas nie kosztowala ta podroz) w wyjatkowych okolicznosciach :sunglasses: zebym wiedzial ze i ty jestes przeciwko mnie to bym cie skazal wczorej na PKP :smiling_imp:

Czyli w siedem Marcina z 3.5 zrobi się 2.8 :question:

zgadza sie Adas ale to tylko narazie bo tylko taki mialem pod reka ale jeszcze bedzie w niej 3.5 :smiling_imp:

Do dobrze, bo 2.8 z mostem od 3.5, to zabardzo startować siódema nie będzie :frowning:

Marcin, nie gniewaj się :wink: , ale ja już etap, jak wiesz, taczek przeszedłem i teraz nie każ mi proszę mówić, że astra jest dzielna albo jakieś inne komplementy :face_with_rolling_eyes: Nie mam siły… :laughing: Jestem wdzięczny i wrócił bym pewnie nawet Daihatsu Cuore jakby służbowe przyjechało :laughing:
Jedna największa zaleta to to, że przy okazji posiadania takiego auta na zaprzyjaźnionej stacji można na kartę floty szósteczke podtankować :laughing: Przecież i tak tego nikt nie rozliczy, a 50 literków przy ekonomicznej jeździe na sporo wystarczy w 6 :smiling_imp:
Acha, dodam, że astra była biała :wink:

Jak widzisz - zawsze się znajdą jakieś zalety posiadania astry kombi - silnika w e24 w bagażniku nie przewieziesz :sunglasses:

Cholera - to samo mówił właściciel Astry… :astonished: Mareczku, nie wiem co powiedzieć :wink:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa widzisz :sunglasses: wszystko ma jakieś wady i zalety :sunglasses:

i jeszcze ten biały kolor… :face_with_rolling_eyes:

niech ci bedzie uznaje temat za wyczerpany :sunglasses: nastepnym razem specialnie dla ciebie jak tylko bedzie okazja przyjade Daihatsu :laughing: jak tylko bede mial skad takie badziewie pozyczyc :smiling_imp:

Ale w e23 kombi przewieziesz :grinning:

Tylko ja Cię proszę, Ty się nie denerwuj :bulb:
Jestem bardzo wdzięczny za podwózkę, a co, jak, dlaczego, po co, ile czasu to jest temat na biesiadowanie i wspólne podśmiechiwanie :laughing:

ale ja sie nie denerwuje :sunglasses: tylko jaja sobie robie :wink: