Najlepszy serwis w Koszalinie mieści się przy ul. Kaczeńców 35. My tam serwisujemy nasze szóstki, właściciel robotę robi bardzo dobrze i dużo nie kroi. Polecam. ![]()
dzięki, przepraszam, że nie skorzystam od razu, ale wiesz - wszystko mam akurat ok ![]()
spoko - po prostu polecam dobry serwis w Koszalinie ![]()
Jedyna wada tego serwisu to długi czas oczekiwania na naprawę. Ale cóż dobry warsztat to trzeba odstać w kolejce
I jeszcze jedno na drugi dzień często głowa boli… ![]()
Zamawiam serwis na wtorek. Wkładam silnik z właścicielem.
serwisy, to serwisy, ale właśnie mi przyszło do głowy, że może by się dzielić info o cenach różnych części na forum. Muszą być różnice, a czasem można pare złotych zaoszczędzić, tylko nie wiem jak to zribić żeby był porządek…
Może by tak zrobić tabelę. Po jednej stronie cena oryginału z drugiej zaś zamiennik z podaniem nazwy producenta i miejsce gdzie to można kupić? Z możliwością zmiany danych (na bardziej korzystną) przez każdą z osób. No i może jeszcze krótki opis (ilość znaków ograniczona) jak to się może zachowuje i czy jest sens to zakładać…
Za podanie cen oryginalnych odpowiedzialny będzie Łyżwa
On chyba najbardziej z nas jest na bieżącą. ![]()
Oczywiście jak najbardziej trafna uwaga. Popieram ![]()
![]()
Łyżwa - nie stresuj się - po prostu u nas we wsi nie ma serwisu BMW. ![]()
Dziś nasz niezawodny serwisant będzie wkładał konia do emerytki ![]()
Nasz niezawodny serwis - realizuje niespotykany na skalę światową projekt - jak wszystko zagra to będzie chyba jedyna taka e23 w Polsce (ba - a może i na świecie) ![]()
Zdradź tę tajemnicę… Co to za koń?
Adas to bedzie czarny kon
![]()
Cholera, to rzeczywiście będzie niesamowita sprawa ![]()
no jak bys zgadl Adas
to jest kon o pojemnosci 2.4 na ON ![]()
O cholera
724td ![]()
No i skończone ![]()
kle, kle, kle, kle, kle, kle, kle - nawet już 110km/h jechaliśmy
- kurcze fajnie, a najważniejsze, że ekonomicznie ![]()
Marcin w swojej 7 będzie miał tera konia z szuchy i później przez chwilę 7 Dawida, a Dawid będzie miał prawdziwe auto do pracy ![]()
Powiem tylko, że przeróbek jest sporo i coś o tym trzeba wiedzieć - ponownie mozna powrócić do tematu polecania serwisów BMW - jest jeden zajebisty w Koszalinie przy Kaczeńców 35 ![]()
Kuba - nie kumam ![]()