no to zaczynam nierowna walke ....

wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem karmana nr. 2841 . nie wiem co z nim bede robil ale z pewnoscia uratuje go od smierci . jak dla mnie ma troszke za wysoki numer seryjny zawsze marzylem o takim do nr. 500 :slightly_smiling_face: i moze kiedys znajde . auto do remontu blacharskiego , motor nie dziala ale jest kompletny i pewnie z uruchomieniem nie bedzie problemu skrzynia do przegladu . 139 tkm przebiegu . wnetrze bardzo ladne . auto kompletne jednak zeliwniak troszke go odchudzil :slightly_smiling_face: lecz bez tragedii . najpierw rozbiorka z ktorej zrobie sesje foto ktora z pewnoscia zamieszcze . musze przyznac ze biale 6 wyglada rewelacyjnie …

No Maniek, gratuluje Karmana
:piwko: :piwko: :piwko:

Wiecej info prosimy, jaki silnik, jakie wyposażenie :grinning:

Gratulejszyn :sunglasses:
:piwko:

vin 4365270 , kolor chamonix 085 , skora tabakbraun , korbki z przodu , halogeny hella , reczna antena hirschmann , radio blaupunkt , zaglowki tylne , 3hp22 , solex 1a , alu 14 ori , jedno lusterko wsteczne , chromy bardzo ladne (nawet kielki :slightly_smiling_face: ) , lustro zewnetrzne chyba wymienione (stan igła i czarna stopka :smiling_imp: ) , zdrowe nadkola przednie oraz blotniki , progi rowniez wydaja sie byc w dobrym stanie , tylne nadkola - brak :wink: ale reperaturki sa w bagazniku , uszczelki dobre , tłumik dobry , lampy jak nowe , emblematy nowego typu :cry:

ładny, bardzo ładny, a nie jest to ten z autoscouta i mobile.de bez tylnej bocznej szyby czasem?? gratuluje i życze powodzenia.

ano ten …

Kurde nastepny mi odpadł, za długo się chyba zastanawiam :slightly_smiling_face: No nic ale można się przecież cieszyć szczęściem innych :slightly_smiling_face: , jeszcze raz powodzenia i gratulację.

p.s. Udało ci się coś jeszcze stargować? :slightly_smiling_face: Pozdrawiam

Ja również skladam gratulacje :):slight_smile:

powodzenia :piwko:

Brawo! Gratulacje!

no wreszcie… sie udalo :sunglasses:

gratulacje Maniek … wiem wiem dlaczego chcesz poniżej nr 500 …
dużo cierpliwości i czasu przy renowacji … :sunglasses:

Gratulacje :slightly_smiling_face: rozumiem nierówna walka dla 6stki bo będzie ładniutka sztunia :grin:

bylem, widzialem :stuck_out_tongue: !!
co tu duzo pisac, wspanialy samochod, swietna baza, doskonale zachowane wnetrze, mnostwo detali w stanie idealnym, super sprawa ogolnie! :grinning:
auto ma wszelkie predyspozycje i szanse na stanie sie druga najladniejsza 630CS/A w Polsce :wink: