wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem karmana nr. 2841 . nie wiem co z nim bede robil ale z pewnoscia uratuje go od smierci . jak dla mnie ma troszke za wysoki numer seryjny zawsze marzylem o takim do nr. 500
i moze kiedys znajde . auto do remontu blacharskiego , motor nie dziala ale jest kompletny i pewnie z uruchomieniem nie bedzie problemu skrzynia do przegladu . 139 tkm przebiegu . wnetrze bardzo ladne . auto kompletne jednak zeliwniak troszke go odchudzil
lecz bez tragedii . najpierw rozbiorka z ktorej zrobie sesje foto ktora z pewnoscia zamieszcze . musze przyznac ze biale 6 wyglada rewelacyjnie …
No Maniek, gratuluje Karmana
:piwko: :piwko: :piwko:
Wiecej info prosimy, jaki silnik, jakie wyposażenie ![]()
Gratulejszyn ![]()
:piwko:
vin 4365270 , kolor chamonix 085 , skora tabakbraun , korbki z przodu , halogeny hella , reczna antena hirschmann , radio blaupunkt , zaglowki tylne , 3hp22 , solex 1a , alu 14 ori , jedno lusterko wsteczne , chromy bardzo ladne (nawet kielki
) , lustro zewnetrzne chyba wymienione (stan igła i czarna stopka
) , zdrowe nadkola przednie oraz blotniki , progi rowniez wydaja sie byc w dobrym stanie , tylne nadkola - brak
ale reperaturki sa w bagazniku , uszczelki dobre , tłumik dobry , lampy jak nowe , emblematy nowego typu
…
ładny, bardzo ładny, a nie jest to ten z autoscouta i mobile.de bez tylnej bocznej szyby czasem?? gratuluje i życze powodzenia.
ano ten …
Kurde nastepny mi odpadł, za długo się chyba zastanawiam
No nic ale można się przecież cieszyć szczęściem innych
, jeszcze raz powodzenia i gratulację.
p.s. Udało ci się coś jeszcze stargować?
Pozdrawiam
Ja również skladam gratulacje :)![]()
powodzenia :piwko:
Brawo! Gratulacje!
no wreszcie… sie udalo ![]()
gratulacje Maniek … wiem wiem dlaczego chcesz poniżej nr 500 …
dużo cierpliwości i czasu przy renowacji … ![]()
Gratulacje
rozumiem nierówna walka dla 6stki bo będzie ładniutka sztunia ![]()
bylem, widzialem
!!
co tu duzo pisac, wspanialy samochod, swietna baza, doskonale zachowane wnetrze, mnostwo detali w stanie idealnym, super sprawa ogolnie! ![]()
auto ma wszelkie predyspozycje i szanse na stanie sie druga najladniejsza 630CS/A w Polsce ![]()