nowe ETK w serwisie BMW

byłem dziś w serwisie i :astonished: , mają nowe ETK i np:

1. są paski na boki (ok. 190 pln na stronę),

2. są różne spinki, śróbki, zawleczki itp. za grosze,

3. części chromowane i gumowe zderzaków są za 1/4 ceny tego co do tej pory pisaliście…

4. a na moje pytanie: czemu tak tanio :question: :arrow_right: gościu odpowiedział: może dzwonił pan do fusa…

a co to za serwis??

autoryzowany serwis BMW w LD :sunglasses: , a co więcej mają już w tej chwili nawet 650 i 645 cabrio jako demo :smiling_imp:

Oświeć mnie proszę co to LD ? brzmi mocno zachęcająco…

Jakiś adres, telefon :question:

chciał bym w to wierzyć - jeśli to prawda to poproszę kpl. :bulb:

to znaczy za ile?? jak dlugi okres zamowienia?? Wydaje mi sie do dosc dziwne bo po wielkich bataliach i poszukiwaniach zamowilem dzieki jednemu z kolegow komplet chromow za ponad 1000zl i nic wspolnego z serwisem w W-wie to nie mialo.

Sie wkurze to pojde dzis w Berlinie zapytac czy sie cos zminilo, moze podrobki sprzedaja, teraz kazdy orze jak morze.

Tak może weszli w spółkę z czajnaindustries :grinning:
Mi przysłali nerki z plastiku pokryte fantachromem :smiling_imp:

No właśnie :smiling_imp: ja też mam z tego miejsca :smiling_imp:

Ale chromy na zderzak przedni przysłali dobre bo świecą się lepiej niż kielichy w zachrysti :laughing:

Dokładnie, bo to nie możliwe :bulb: Nie ma róznicy czy to FUS czy inny diler i czy to w Polsce czy w Germany… Ceny są podobne :smiling_imp:

nerki z plastiku ?? zróbcie foto - pokażcie nam :sunglasses:

Wpadnij do mnie do pracy to Ci pokażę.

Religa serce plastikowe robi a ty nerek nie widziałeś :laughing: :laughing: :laughing:

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

niestety moje nereczki są również z tych drugich, kiedyś jak poruszyłem ten temat to niektórzy niedowierzali

Napisz mi Macias ceny za chromy bo zaraz umre z ciekawosci :smiling_imp:

pisz bo ja też potrzebuję i nie kupuj na zapas :wink:

Na pewno robi zapasy :laughing:

zamówiłem conieco, czego wcześniej nie było w etk :arrow_right: jak przyjdzie zobaczymy co to warte (i czy w ogóle przyjdzie :smiling_imp: )