byłem dziś w serwisie i , mają nowe ETK i np:
są paski na boki (ok. 190 pln na stronę),
są różne spinki, śróbki, zawleczki itp. za grosze,
części chromowane i gumowe zderzaków są za 1/4 ceny tego co do tej pory pisaliście…
a na moje pytanie: czemu tak tanio gościu odpowiedział: może dzwonił pan do fusa…
autoryzowany serwis BMW w LD , a co więcej mają już w tej chwili nawet 650 i 645 cabrio jako demo
Oświeć mnie proszę co to LD ? brzmi mocno zachęcająco…
Macias:
części chromowane i gumowe zderzaków są za 1/4 ceny tego co do tej pory pisaliście…
chciał bym w to wierzyć - jeśli to prawda to poproszę kpl.
to znaczy za ile?? jak dlugi okres zamowienia?? Wydaje mi sie do dosc dziwne bo po wielkich bataliach i poszukiwaniach zamowilem dzieki jednemu z kolegow komplet chromow za ponad 1000zl i nic wspolnego z serwisem w W-wie to nie mialo.
Sie wkurze to pojde dzis w Berlinie zapytac czy sie cos zminilo, moze podrobki sprzedaja, teraz kazdy orze jak morze.
Gruby
16 Maj 2006 07:59
8
Tak może weszli w spółkę z czajnaindustries
Mi przysłali nerki z plastiku pokryte fantachromem
No właśnie ja też mam z tego miejsca
Ale chromy na zderzak przedni przysłali dobre bo świecą się lepiej niż kielichy w zachrysti
Adam
16 Maj 2006 08:09
11
Dokładnie, bo to nie możliwe Nie ma róznicy czy to FUS czy inny diler i czy to w Polsce czy w Germany… Ceny są podobne
Marek
16 Maj 2006 08:15
12
nerki z plastiku ?? zróbcie foto - pokażcie nam
Wpadnij do mnie do pracy to Ci pokażę.
Adam
16 Maj 2006 09:02
14
niestety moje nereczki są również z tych drugich, kiedyś jak poruszyłem ten temat to niektórzy niedowierzali
Napisz mi Macias ceny za chromy bo zaraz umre z ciekawosci
Majek
16 Maj 2006 19:09
18
pisz bo ja też potrzebuję i nie kupuj na zapas
zamówiłem conieco, czego wcześniej nie było w etk jak przyjdzie zobaczymy co to warte (i czy w ogóle przyjdzie )