Witam wszystkich zakreconych na e 9, 23, 24
Moje marzenie w koncu sie spelnilo - 635csi w moich rekach
Fajnie ze sa tacy ludzie jak Wy i takie forum.
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie…
PS. Pozdrawiam i dziekuje - to byl chyba Kuba z W-wy, ktory ok rok temu “przewiozl” mnie swoja 6 w Galerii Mokotow i kolo Kontiki. Przymierzalem sie do jego autka, ale wtedy nie wyszlo … Troche czasu mi zajelo przekonanie mojej polowki ze jedyny sluszny smochod rodzinny - to rodzinne coupe
Pozdrawiam:)
No coz- mowilem jej o ponadczasowosci, bezpieczenstwie, fantastycznej techhologii, bezawarynosci, wyjatkowosci, ponadprzecietnosci, wysmakowanej formie, a brak tylnych drzwi sztywnoscia konstrukcji itp… skonczylo sie jednak na tym ze moja pani usiadla za kolkiem, stwierdzila ze dosiega do pedalow i powiedziala … OK :))))
O i o to chyba chodzi - co by niebyły rozczarowane - to lepiej im nie mówić całej prawdy - wyprzedzająco wymijające odpowiedzi na temat - a po co to … poco tamto – heheheh
Ehhh.. take czasy, jakis matryjarchat chyba nadciaga, wiec jedna z niewielu opcji, to wstawic do stajni rumaka co sie zowie Szucha, ustawic gniazda karabinow maszynowych, i ogniem zaporowym bronic dostepu, wprowadzac dywersje dezinformacyjna, czasami udawac Szwejka, i zycie jest piekne
A tak z innej beczki, to czy ktorys ze szczerbatych szanownych Panow, co zjadl zeby na szosteczkach, moglby obejrzec moja i doprowadzic mnie do stanu przedzawalowego oceniajac jej stan ?
Nie przejmuj się tym co Adaś pisze:) Podczas grudniego spotkania w Spinksie załamałem się jak usłyszałem w jakim stanie jest moja szucha. Po jej rozbiórce stwierdzam, że jest w lepszym stanie niż myślałem i słyszałem. Blacha do zrobienia jest oczywiście w kilku miejscach, ale punkty newralgiczne takie jak nadkola, oprócz jednej małej dziurki, progi, cały dach są wporząddku i wymagają tylko małej konserwacji. To co do zrobienia opisałem w poście Blacharz w Wawie lub okolicach. 3mam kciuki za zrobienie igły.
a tak wracając do dezinforowania kobiet, to w tym celu mamy dział klubowy, tam się nie dostaną …musisz się tylko pojawić na jakimś spotkaniu i też dostąpisz tego zaszczytu
tak Adaś, z czego większość nasz
cześć Gorg, przepraszam ,ale nie pamiętam naszego spotkania pod Galerią, ale cieszę się, że udało się skutecznie zaszczepić chęć posiadania auta - mam nadzieję, że odświerzę sobie pamięć na najbliższym spotkaniu, pozdrawiam, K