[nowy sie przedstawia]

Witam wszystkich zakreconych na e 9, 23, 24
Moje marzenie w koncu sie spelnilo - 635csi w moich rekach :grinning:
Fajnie ze sa tacy ludzie jak Wy i takie forum.
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie… :slightly_smiling_face:

PS. Pozdrawiam i dziekuje - to byl chyba Kuba z W-wy, ktory ok rok temu “przewiozl” mnie swoja 6 w Galerii Mokotow i kolo Kontiki. Przymierzalem sie do jego autka, ale wtedy nie wyszlo … :frowning: Troche czasu mi zajelo przekonanie mojej polowki ze jedyny sluszny smochod rodzinny - to rodzinne coupe :slightly_smiling_face:
Pozdrawiam:)

A powitać powitać.

A pochwal się może jak przekonałeś “połówke” do tego że 6 to najlepszy rodzinny samochód? :wink:

No coz- mowilem jej o ponadczasowosci, bezpieczenstwie, fantastycznej techhologii, bezawarynosci, wyjatkowosci, ponadprzecietnosci, wysmakowanej formie, a brak tylnych drzwi sztywnoscia konstrukcji itp… skonczylo sie jednak na tym ze moja pani usiadla za kolkiem, stwierdzila ze dosiega do pedalow i powiedziala … OK :))))

witamy witamy… a mowiles zonce ile to wszystko kosztuje??? i nie mam na mysli samego zakupu… :confused:

eee.. hmmm, to znaczy… ladna pogode dzisiaj mamy :sunglasses:

hehehe :laughing: witamy :laughing: kobitki nie muszą wszystkiego wiedzieć :sunglasses:

…ale jej nakłamałeś :wink: … Witamy!

O i o to chyba chodzi - co by niebyły rozczarowane - to lepiej im nie mówić całej prawdy - wyprzedzająco wymijające odpowiedzi na temat - a po co to … poco tamto – heheheh :wink:

Ehhh.. take czasy, jakis matryjarchat chyba nadciaga, wiec jedna z niewielu opcji, to wstawic do stajni rumaka co sie zowie Szucha, ustawic gniazda karabinow maszynowych, i ogniem zaporowym bronic dostepu, wprowadzac dywersje dezinformacyjna, czasami udawac Szwejka, i zycie jest piekne :slightly_smiling_face:

A tak z innej beczki, to czy ktorys ze szczerbatych szanownych Panow, co zjadl zeby na szosteczkach, moglby obejrzec moja i doprowadzic mnie do stanu przedzawalowego oceniajac jej stan ? :slightly_smiling_face:

Hmm… ogladałem ją jak stała w komisie u FUSA i muszę Ci powiedzieć, że trzeba ją dobrze wypieścić :wink:
A w ogóle witaj :exclamation:

Nie przejmuj się tym co Adaś pisze:) Podczas grudniego spotkania w Spinksie załamałem się jak usłyszałem w jakim stanie jest moja szucha. Po jej rozbiórce stwierdzam, że jest w lepszym stanie niż myślałem i słyszałem. Blacha do zrobienia jest oczywiście w kilku miejscach, ale punkty newralgiczne takie jak nadkola, oprócz jednej małej dziurki, progi, cały dach są wporząddku i wymagają tylko małej konserwacji. To co do zrobienia opisałem w poście Blacharz w Wawie lub okolicach. 3mam kciuki za zrobienie igły.

Witamy i prosimy o jakieś fotki!!

a tak wracając do dezinforowania kobiet, to w tym celu mamy dział klubowy, tam się nie dostaną :wink: …musisz się tylko pojawić na jakimś spotkaniu i też dostąpisz tego zaszczytu :wink:

Stała u fusa w komisie czy w naprawie?

W komisie.
W naprawie była, albo jeszcze jest w kolorze cosmo blue metalic, a ta jest czerwona.

normalnie zalało nas szóstkami, zaczynam się gubić :wink:

Nie tylko szóstkami, widałeś ilu jest urzytkowników forum, albo ile jest postów :question:

tak Adaś, z czego większość nasz :sunglasses:
cześć Gorg, przepraszam ,ale nie pamiętam naszego spotkania pod Galerią, ale cieszę się, że udało się skutecznie zaszczepić chęć posiadania auta - mam nadzieję, że odświerzę sobie pamięć na najbliższym spotkaniu, pozdrawiam, K :wink:

gorg :exclamation: -lepiej uwazaj bo przy spotkaniu z kuba pamiec mozna najwyzej stracic :laughing:

Tia.. Kubuś to prawda :question: :wink:

Adaś, widzę, że Cię sentmenty chwyciły… :sunglasses: fajnie poczytać czasem stare posty, cofnąć się w czasie :grinning: