O rety, jak mi tego forum brakowało...

Dzięki, że już działa - ale byłby nudy w pracy bez formu 6 :))) Dzięki wszystkim, którzy je stawiali na nogi!!!

jak wyżej…

już wiem blaczego taki struty chodziłem ostatno :sunglasses:

Ja zacząłem dostawać deliry , z nerwów i głodu od kilku dni przeglądałem fotki na stronce ze spotkań , które wcześniej widziałem już dziesiątki razy :slightly_smiling_face: .
A tak na marginesie przy okazji braku forum ,a co za tym idzie kontaktu z wami ; odkryłem u siebie nowy nałóg :face_with_rolling_eyes: .

WIELKIE WIELKIE DZIEKI MACIAS & COMPANY :exclamation:

Nałóg :face_with_rolling_eyes: to mało powiedziane - wreszcie mogę się w pracy poobijać :smiling_imp:

Bez tego forum serfowanie po necie dla mnie praktycznie nie istnieje :frowning: , przeglądałem fotki codziennie ale to nie to samo gdy codziennie nowe tematy sie porusza. Wielkie THX dla zespołu reanimującego :grinning:

Mnie też ten nałóg złapał, a nie myślałem ,że to możliwe, super że już działa :grinning:

nooooo… miło mi to słyszeć :grinning: , a tak przy okazji… nie wiem czy zwróciliście uwagę, że wreszcie mamy dobry czas na forum :smiling_imp:

p.s.
helmut dzięki za fotki :sunglasses:

ludzie myślałem że bana dostałem :laughing: ale sie ciesze ze jednak nie :sunglasses:

ok. właśnie miałem spytać czy doszły do Ciebie i do Marka (a swoją drogą mam nadzieję ,że pamięta co mi obiecał kolega dobra rada)

pewnie jakąś dobrą radę :laughing: :smiling_imp:

zaczyna wracac do mnie zycie. :grinning:

posiadanie e24 bez forum jakos mniej cieszy :wink:

a już się czułem ostamotniony w moim nałogu - nie to żeby mi strasznie było źle, w końcu samemu też da się pić, a to podobne stadium więc… pozdrawiam

no wreeeeeeszcie działa - panowie nie róbta takich numerów wiecej - bo to jak zabrac palaczowi fajki.
O fotach pamiętam - kto chce niech wyśle na PW swój adres to wyśle płytkę (na maila nie wysyłam - za dużo tego jest) :exclamation: Ja dotrzymuje słowa :exclamation: :sunglasses:

no pięknie, wszystkim brakowało, ale coś wszyscy mało piszą strasznie :laughing: Panowie co się dzieje?

POPROSTU WYSZLIŚMY Z WPRAWY :grin:

a było kiedyś tak pięknie :niee: , afeee :??: