Dzięki, że już działa - ale byłby nudy w pracy bez formu 6 :))) Dzięki wszystkim, którzy je stawiali na nogi!!!
jak wyżej…
już wiem blaczego taki struty chodziłem ostatno ![]()
Ja zacząłem dostawać deliry , z nerwów i głodu od kilku dni przeglądałem fotki na stronce ze spotkań , które wcześniej widziałem już dziesiątki razy
.
A tak na marginesie przy okazji braku forum ,a co za tym idzie kontaktu z wami ; odkryłem u siebie nowy nałóg
.
WIELKIE WIELKIE DZIEKI MACIAS & COMPANY ![]()
Nałóg
to mało powiedziane - wreszcie mogę się w pracy poobijać ![]()
Bez tego forum serfowanie po necie dla mnie praktycznie nie istnieje
, przeglądałem fotki codziennie ale to nie to samo gdy codziennie nowe tematy sie porusza. Wielkie THX dla zespołu reanimującego ![]()
Mnie też ten nałóg złapał, a nie myślałem ,że to możliwe, super że już działa ![]()
nooooo… miło mi to słyszeć
, a tak przy okazji… nie wiem czy zwróciliście uwagę, że wreszcie mamy dobry czas na forum ![]()
p.s.
helmut dzięki za fotki ![]()
ludzie myślałem że bana dostałem
ale sie ciesze ze jednak nie ![]()
ok. właśnie miałem spytać czy doszły do Ciebie i do Marka (a swoją drogą mam nadzieję ,że pamięta co mi obiecał kolega dobra rada)
pewnie jakąś dobrą radę
![]()
zaczyna wracac do mnie zycie. ![]()
posiadanie e24 bez forum jakos mniej cieszy ![]()
a już się czułem ostamotniony w moim nałogu - nie to żeby mi strasznie było źle, w końcu samemu też da się pić, a to podobne stadium więc… pozdrawiam
no wreeeeeeszcie działa - panowie nie róbta takich numerów wiecej - bo to jak zabrac palaczowi fajki.
O fotach pamiętam - kto chce niech wyśle na PW swój adres to wyśle płytkę (na maila nie wysyłam - za dużo tego jest)
Ja dotrzymuje słowa
![]()
no pięknie, wszystkim brakowało, ale coś wszyscy mało piszą strasznie
Panowie co się dzieje?
POPROSTU WYSZLIŚMY Z WPRAWY ![]()
a było kiedyś tak pięknie :niee: , afeee :??: