od 7 marca wiosna

dobra dobra zimy juz nie chcemy poza tym ferie juz sie skonczyly i na cholere nam te mrozy i snieg :question: :sunglasses: chcemy juz chlodne piwko w cieniu szostek pic :exclamation: :wink:

Kartę miejską :question: :laughing:

bez karty bylo by jeszcze taniej :smiling_imp:

a o czym myślałeś kolego :question: :sunglasses:

O Twoim marcowym wypadzie do Koszałkowa na renowację szósteczki..

no więc ten marzec się na 2 kwitnia przesunął :sunglasses: Powodów kilka, ale decyzja słuszna… :wink:

a co Kuba zamierzasz robić dokładnie???

dokładnie wszystko co będę robił :laughing:
a poważnie rozbiórka, spawanie, zabezpieczanie, lakierowanie, wymiana niezbędnych gadżetów, składanie - to tak w skrócie… :sunglasses: Myśle, że 5 tygodni :face_with_rolling_eyes: Z czego pomimo moich dwóch lewych rąk będę się starał pomóc Dawidowi przy rozbieraniu i ubieraniu mojej kochanki :laughing:

Lakierek też u Dawida?

jak Ci powiem, że u niejakiego faji to Ci niewiele pomoże, ale generalnie nie u Dawida tylko u człowieka, którego mi polecił i powiedział, że jest najlepszy lakiernik jakiego zna :laughing:

To dobrze, ze dajesz do poleconych fachowców. Jak problem błotników, progów itd. A co z kalkomaniami na auto. Z tego co wiem są już niedostępne w komplecie.

A co to są te kalkomanie ?? -

Paski naklejane na nadwozie :grinning:

kalkomanie - wlasnie.
od jakiegos czasu mysle jak je odtworzyc - u mnie zostaly zamalowane. Moze jakies firmy zajmujace sie nadrukami na samochodach albo co??

nie które z tych paskówsą jeszcze do dostanie, ale niestety aby okleić całe auto do okoła trzeba liczyć chyba dobrze przeszło 600zł.

rany, przecież mówiłem. w Polsce są plotery tnące do foli i same folia też występuje. Jak mi ktoś przugotuje dokumentację fotograficzną i wymiary elementów oraz zakres kolorów to można spokojnie dorobić te naklejki. Podeżewam że koszt wykonania takiego kompletu wynieszie max. 100zl, przy użyciu dobrej folii. I trzeba by zrobić 5 kompletów na raz.

no dobra- -kto ma kompletne paski, moge zrobic zdjecia, zdjac wymiary i przygotowac na ploter - jestem grafikiem, moze dam rade :slightly_smiling_face:

Ja mam lewy przedni oryginał który od roku naklejam. Jest w schowku nieustannie. Reszte trzeba ściagnąć z samochodu. i po problemie. To kiedy działamy :question: