dokładnie wszystko co będę robił
a poważnie rozbiórka, spawanie, zabezpieczanie, lakierowanie, wymiana niezbędnych gadżetów, składanie - to tak w skrócie… Myśle, że 5 tygodni Z czego pomimo moich dwóch lewych rąk będę się starał pomóc Dawidowi przy rozbieraniu i ubieraniu mojej kochanki
jak Ci powiem, że u niejakiego faji to Ci niewiele pomoże, ale generalnie nie u Dawida tylko u człowieka, którego mi polecił i powiedział, że jest najlepszy lakiernik jakiego zna
To dobrze, ze dajesz do poleconych fachowców. Jak problem błotników, progów itd. A co z kalkomaniami na auto. Z tego co wiem są już niedostępne w komplecie.
kalkomanie - wlasnie.
od jakiegos czasu mysle jak je odtworzyc - u mnie zostaly zamalowane. Moze jakies firmy zajmujace sie nadrukami na samochodach albo co??
rany, przecież mówiłem. w Polsce są plotery tnące do foli i same folia też występuje. Jak mi ktoś przugotuje dokumentację fotograficzną i wymiary elementów oraz zakres kolorów to można spokojnie dorobić te naklejki. Podeżewam że koszt wykonania takiego kompletu wynieszie max. 100zl, przy użyciu dobrej folii. I trzeba by zrobić 5 kompletów na raz.