off topic: Nie ma ktoś lawety?

Muszę przyciągnąć autko, szósteczkę dawcę z Lubina do warszawy. Może ma ktoś jakiś pomysł jak by to zrobić? Chętnie wypożyczył bym lawetę ale nie ma szans na odpowiedni samochód ciągnący, szczególnie przy tej pogodzie… Najchętniej to pożyczył bym jakieś auto / lawetę ale nie mogę nikogo znaleźć, sprawa pilna bo w sobotę (14,01) powinienem tam być.

Pomoże ktoś? Obiecuję sie odwdzięczyć :sunglasses:

Pozdrawiam
radosc

Mozna wypozyczyc auto/lawete, placisz za samo wypozyczenie i za przejechane km a prawko to chyba B wystarcza.

Pytanie tylko gdzie w okolicach waraszawy. Bo wszędzie tylko doczepiane lawety…

Pozdrawiam
radek

Na allegro są jakieś ogłoszenia, ze stawkami za kilometr w okolicy 1 zł :confused:
Osobiście nie mam nikogo znajomego z lawetą.

Zadzwoń do autopomocy, pogadaj z szoferem ile taka wycieczka miałaby kosztować.

Zakłady blacharskie / mechanicznie czasami maja wlasne auto/lawety

ja mam auto do lawety 325 ix touring z hakiem, ale do lublina trochę daleko :face_with_rolling_eyes: i na jutro nie dam rady, ale podejrzewam, że w przyszłą sobotę będę w wa-wie z lawetą :smiling_imp: też po dawcę 6…

Kurde. co jest. :slightly_smiling_face: sezon transferowy, czy cuś :slightly_smiling_face:
A swoją drogą to więcej się robi ostatnio dawców, niż jeżdżących :confused:
A Buni nie oddam. :slightly_smiling_face:

a nawet ma takie samo oznaczenie jak twoja :face_with_rolling_eyes: , a kolor taki jak moja :sunglasses: , to może się podzielimy i nie będziesz musiał ganiać do tego lublina :smiling_imp:

Coś się chyba poplątało. Prosze o oswiecenie mnie. :astonished:

w wa-wie jest do wzięcia 630 cs (oznaczenie takie jak twoje) kolor kaschmirgoldmetallic (oznaczenie takie jak moje) :smiling_imp:

tzlko to nie ja sie wybieram do lublina :slightly_smiling_face:

to po ch… ci laweta :grinning:

Radosc chce lawete, a nie ja :grinning:

poprostu w tej samej chwili udzieliliśmy odpowiedzi na tego posta i tak głupio wyszło :smiling_imp:

:grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:
Jesteście lepsi od ‘Ani mru mru’ :laughing:

Dziękuję, Dziękuję. :grinning: :grinning: :grinning:
Choć osobiście wolę Mumio :laughing: :laughing: :laughing:

to był poprostu znikający post :smiling_imp:

Macias a ładnie to tak nam dawce z wawy wykradać???

a bo to tak leży odłogiem, a poza tym to wersja sprzed 82, więc się wam generalnie nie przyda :smiling_imp:

łeee to ja juz rezygnuje z tej blokady na stary model nie warto :sunglasses: