http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=39557318
a może i nie:)
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=39557318
a może i nie:)
mysle ze raczej nie
bo on ma juz swoje Alpinki ![]()
wiem, ale marza mu sie 18:)
Ładne…
glowa mnie rozbolala… ![]()
i tylko 3600pln:)
Super kółka i nawet te 3600 to nie tak wiele
dla mnie narazie troszke zawiele, ale pomarzyć można
Jak by u mnie wyglądały mmm… ![]()
ladne to one sa nie ma watpliwosci
takie fele na kazdej becie beda dobrze wygladac ![]()
Dzień dobry, dziękuję pięknie za pamięć
jak już tak pamiętacie, to bardzo również szukam 3,5 turbo za normalne pieniądze
Jak ktoś gdzieś trafi to będę bardzo wdzięczny ![]()
A Alipinki ja już swoje mam i to duuuużo taniej
Chciałem 18, ale nie wiem czy to dobry pomysł, na 17 jak obniżę trochę to też będzie ok, a komfort jazdy zbyt mocno nie ucierpi ![]()
W tej aukcji jest nowy wzór Alpiny, a mnie zależało na starym, klasycznym
Wiem, że to sprawa gustu, ale te są zakładane do nowych Alpin, a moje do starych
Co nie zmienia postaci rzeczy, że są to na prawdę piękne kółka… ![]()
fajnie, że się odezwałeś. MAsz rację co do swoich - są pięknę i klasyczne. Ja swoje tylko wyporstuje, wypoleruje i też będzie git. W sumie to jedna z nielicznych rzeczy w mojej, która nie wymaga wymiany:)
to prawda ![]()
W kwestii wyjaśnienia - w weekend nie mam dostępu do netu
Nie mam w domu kompa
A w sobotę dzwoniłem do Ciebie bo chcieliśmy podjechać z Marcinem popatrzeć jak robota Ci się pali w rękach ![]()
Zapraszam kiedy chcecie, ale w rozsądnych godzinach, bo mam małe dziecko:) Jak chcesz to możemy się już dzisiaj umówić np. na sobotę w południe, ok?
ja chce… wezmnie mnie… ja ja chce mnie wybierz ![]()
Kto chce zobaczyć rozebraną Szuchę niech napiszę do mnie na prv. Wtedy podam swój nr gsm i się umówimy. Osobiście proponuje najbliższą sobotę tj. 22.01.05r. godz. 12.00. Adres podam zainteresowanym na prv. Lokalizacja Tarchomin.
jak się dobrze wszystko ułoży to będę już w tym czasie w Zgorzelcu…, a może już w Koszalinie
Nie wiem, daleko w każdym bądź razie ![]()