Oj Kuba będzie chory:)

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=39557318

a może i nie:)

mysle ze raczej nie :face_with_rolling_eyes: bo on ma juz swoje Alpinki :sunglasses:

wiem, ale marza mu sie 18:)

Ładne…

glowa mnie rozbolala… :cry:

i tylko 3600pln:)

Super kółka i nawet te 3600 to nie tak wiele :sunglasses: dla mnie narazie troszke zawiele, ale pomarzyć można :face_with_rolling_eyes: Jak by u mnie wyglądały mmm… :astonished:

ladne to one sa nie ma watpliwosci :sunglasses: takie fele na kazdej becie beda dobrze wygladac :wink:

Dzień dobry, dziękuję pięknie za pamięć :wink: jak już tak pamiętacie, to bardzo również szukam 3,5 turbo za normalne pieniądze :bulb: Jak ktoś gdzieś trafi to będę bardzo wdzięczny :stuck_out_tongue:
A Alipinki ja już swoje mam i to duuuużo taniej :sunglasses: Chciałem 18, ale nie wiem czy to dobry pomysł, na 17 jak obniżę trochę to też będzie ok, a komfort jazdy zbyt mocno nie ucierpi :wink:
W tej aukcji jest nowy wzór Alpiny, a mnie zależało na starym, klasycznym :laughing: Wiem, że to sprawa gustu, ale te są zakładane do nowych Alpin, a moje do starych :slightly_smiling_face: Co nie zmienia postaci rzeczy, że są to na prawdę piękne kółka… :wink:

fajnie, że się odezwałeś. MAsz rację co do swoich - są pięknę i klasyczne. Ja swoje tylko wyporstuje, wypoleruje i też będzie git. W sumie to jedna z nielicznych rzeczy w mojej, która nie wymaga wymiany:)

to prawda :sunglasses:
W kwestii wyjaśnienia - w weekend nie mam dostępu do netu :confused: Nie mam w domu kompa :laughing: A w sobotę dzwoniłem do Ciebie bo chcieliśmy podjechać z Marcinem popatrzeć jak robota Ci się pali w rękach :wink:

Zapraszam kiedy chcecie, ale w rozsądnych godzinach, bo mam małe dziecko:) Jak chcesz to możemy się już dzisiaj umówić np. na sobotę w południe, ok?

ja chce… wezmnie mnie… ja ja chce mnie wybierz :stuck_out_tongue:

Kto chce zobaczyć rozebraną Szuchę niech napiszę do mnie na prv. Wtedy podam swój nr gsm i się umówimy. Osobiście proponuje najbliższą sobotę tj. 22.01.05r. godz. 12.00. Adres podam zainteresowanym na prv. Lokalizacja Tarchomin.

jak się dobrze wszystko ułoży to będę już w tym czasie w Zgorzelcu…, a może już w Koszalinie :question: Nie wiem, daleko w każdym bądź razie :sunglasses: