Okazja czy bubel ?

Panowie, co mysliscie o ponizszym okazie:

Zaintrygowala mnie dziwnie niska cena jak na stan ktory widac na zdjeciach :astonished:
Czy moze jest to zwykly zlomek odpicowany do sesji :??:

Pozdrawiam

Czy cena jest okazyjna ? Według mnie nie, a to dlatego, że:

1. auto do opłat, więc albo rejestracja od razu na zabytek, albo kombinowanie aby zaniżyć wartość
  2. ten alminat z przodu i z tyłu to jakiś koszmar. Przywrócenie tylko zderzakó do stanu oryginalnego to 3 tys zł
    i już mamy zupełnie normalną cenę rynkową. Jeśli auto było jedynie odświerzone po wierzchu przy okazji lakierowania tego laminatu, to raczej cena robi się wysoka.

Zobacz to ogłoszenie. OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle oraz części samochodowe. Ogłoszenia motoryzacyjne. Ten CS jest też do opłat, ale jest kompletny. NIestety w tej cenie od września nie może znaleźć nabywcy (na początku był za 24 900). Gdy zaproponowałem 18 tys w październiku to gość mnie zwymyslał przez telefon …

To auto już chyba było kiedyś omawiane…

O zderzakach już kolega wspomniał, a ja bym jeszcze się zapytał co się stało z wnętrzem… a dokładniej z deską? Skoro auto jest z 1981 roku to powinien to być CS, a całe deskę mamy z CS1 :sunglasses:

W porównaniu z ostatnią aukcją tym razem przeszła przez “profesjonalny” cykl picowania rodem z Gniezna czy Radomia :slightly_smiling_face: Czyli nabłyszczamy i pastujemy wszystko co się da.
Wydaje mi się że prawe drzwi “wchodzą” do środka w dolnej części

to na pewno jest w lepszym stanie :grin:

“Paanie ! nie dwa, nie trzy, ale podziesięciokroć lepszy stan…” :slightly_smiling_face:

to już ten lepszy, ale i droższy…

rozumiem, iż zauważyliście te zasadnicze różnice dot. stanu technicznego na zdjęciach :smiling_imp:

:piwko:

odnosnie tej czarnej 635 za 20.900 - zanim chłopaki wystawili ją na aukcji/ogłoszeniu ze zdjęciami odpicowanymi jak po sesji w CKMie, ta sama szóstka była wystawiona na allegrze ze zdjęciami ze zwykłej przeciętnej cyfrówki. Przez chwile ogłoszenie bez i z fotoszopem były aktywne i naprawde mocno się napiąłem żeby znaleźć podobieństwa między jedną i ta samą furą :P. Ogólnie jeśli chodzi o zderzaki m-paweł 100% plastik i inne bajery to byłem lekko zniechęcony, ale wnętrze zrobione z 3 różnych aut przekonało mnie że anglik po przekładce powienien być znacznie tańszy niż 2dychy ;).