Ospoilerowanie

tył-E23
progi-E23
przód-E23
przód-E24
progi-E24
tył-E24

fajny spojler na klapie w tym e23tyl :))))))

Masakra :face_with_rolling_eyes:

dokladnie takie tylne skrzydelko do E24 (firmy breyton) zostalo zdjete z mojej pokrywy bagaznika, jest nawet pomalowane i czeka na zamontowanie - raczej na pewno sie nie doczeka :grinning:

prosze natychmiast usunac ten temat :laughing: bo sie komus moze w glowie nieopatrznie poprzestawiac …

a tak powaznie to nie wiem czy najlepszy stylista dal by rade stworzyc jakies plastikowe :smiling_imp: gadzety tak aby nie zepsuc linii duzego rekina… nie dosc ze to kupa to jeszcze kaza sobie za to placic …

Pośmiejmy się Maniuś… :laughing:

fakt lepiej do dzialu z humorem :laughing:

To nie kawał, to prawda… :laughing: :laughing: :laughing: :piwko:

Amerykański tjuning niemieckich aut :grin:
to żart, patykiem bym nie tknął :pawik:

dorzuce tutaj skoro sie zrobilo smiesznie:)

vipE(23)r!!!
http://www.allegro.pl/item139170831_bmw_e23_728i_ciekawy_bardzo_zadbany_klasyk.html

SZCZEPAN i za tyle kasy???

no co, pasy, zegary, to wszysto koszuje.. no i kapsle :slightly_smiling_face:

Ja słyszałem, że takie pasy to zwiększają moc o jakieś 15%. :laughing: :laughing: :laughing:

I jeszcze ta rura wydechowa :v;

wydech(końcówki) to lepiej zrobić z puszki po lakierze do włosów - tanio no i efekt niesamowity :laughing: :laughing: :laughing:

rura, rura… ‘komin’ sie mowi, wy tuningowcy wy, zadni z was szypcy i fsciekli… :grinning:

Paskudny jest ten tył e23 zreszta wogule nie podoba mi sie ospojlerowanie w tej e23 - w e24 jeszcze jakos wyglada