pare filmików z 6

mam kila filmików z 6,
Alpina odjeżdża :astonished: (jak ten tył przysiada :stuck_out_tongue: )
http://www.putfile.com/media.php?n=v-fastalpina
motorvision classic, program o 6 , restauracja i take tam, osiągi
http://www.putfile.com/media.php?n=v-motorv
nie jestem pewien czy było na forum, szukaja nie znalazła, ale nie pamietam skad mam te filmy, wiec mogły być już na forum, jak były to sorry…
moge wrzucic jeszcze pare… po pierwszym nie spodziewajcie sie za wiele , raczej jako ciekawostka… :sunglasses:

No widzę, że dyma puściła ;D

może diesel??? :laughing:

M635 TDI :laughing:

:face_with_rolling_eyes: ekonomia górą??? :face_with_rolling_eyes:

nie, postawienie na moment obrotowy :wink: :laughing:

:laughing: o tym nie pomyślałem :bulb: olej to tylko do pieca hehehe :flushed: moment obrotowy-co mało ci jeszcze?? :smiling_imp:

i jeszcze do smazenia sie przydaje, chociaz w innych niz E24 to diesel daje rade :slightly_smiling_face:

mam chęć na frytki :face_with_rolling_eyes: ale to inny temat --weźmy takie 524td czy już 324td-nie do zdarcia.Mój wujek (hehe)mial e34 524td zrobione 780 000 km bez remontu(full opcja) wymienił tylko coś w tylnym zawieszeniu.Jak chciał zaszpanować to 180 bez problemu wyciągała :face_with_rolling_eyes: i jeszcze za 12tysi sprzedał

moja benzynka ma 300.000 najechane, ale na szczescie remont był 60k kilometrow temu :sunglasses: , ale E34 w Td czemu nie :slightly_smiling_face:

Gdybym miał:
-18 lat
-kase
-prawko jazdy
-samochód
-skończył szkołę z dobrym wynikiem (Gimnazjum zakichane) :flushed: {nie śmiać się błędów nie robie-a BMW is my life}
to byśmy gadali jak równy z równym heh, a tak gadasz z gówniarzem co zna auta tylko z obrazka :smiling_imp:

cierpliwości, a na razie ustaw dystans, nie pisz wszystkiego co ślina niesie, a zanim coś nowego napiszesz to sprawdź czy jużnie było :wink:

a przy okazji - strona nie ma ograniczeń wiekowych :laughing: jest za to parę innych, ale myślę, że subtelnie wyłapiesz :sunglasses: pozdrawiam :exclamation: