Pedały

Tylko bez żadnych skojarzeń :grin:

mianowicie jest jedna rzecz która mnie denerwuje w mojej 6, a jest to pedał hamulca :face_with_rolling_eyes: nie wiem czemu, ale po zmianie z automatu pedał hamulca który wymieniłem na normalny taki jaki powinien być w manualu jest on najbardziej odchylony do góry czyli jest spora różnica wysokości względem sprzęgła nie mówiąc już o gazie :confused:

zaraz zapodam zdjęcie, żeby lepiej to pokazać :slightly_smiling_face:

nie wiem tylko czy zdjęcia dobrze to pokażą :face_with_rolling_eyes: dodam, że zdjęcia robione były pod kątem prostym w stosunku do pedałów jakiś nie wygodny ten temat założyłem :laughing:

i teraz moje pytanie jest takie czy tak ma być czy może ja mam jakiś lewy pedał :question: :grin:

masz regulację na łączniku z pompą hamulca, to se ustaw :grin:

no właśnie w tym problem, że na moje oko regulacja jest już na maksa skręcona :confused: niech ktoś luknie do swojej fury i ocenia jak to wygląda :slightly_smiling_face: czy pedał sprzęgła jest na równi z pedałem hamulca :question:

Sprawdziłem u siebie i pedał hamulca mam niżej od sprzęgła.

u mnie idealnie rowno ale podpowiem ze mialem taka sytacje ze pedal sprzegla byl nizej i nizej i okazalo sie ze podpora na gorze pekla wyciagnelem zespawalem i jest rowniotko

Marcin, a nie masz tak, że musisz podnosić nogę żeby na hamulec nacisnąć :slightly_smiling_face: Ostatnio tak miałem jak jechałem 126p :laughing:

Właśnie w tym problem, że tak mam i mnie to denerwuje grrr, a to przecież nie maluch :grin: wydaje mi się, że ten pedał jest trochę inaczej wyprofilowany jak by nie do mojego auta :face_with_rolling_eyes: