ile moge wziac za (czesci z e23 1984 745i):
- automat
- blotnik przod
dzieki za info, poki co tyle, pewnie odswieze pare razy ten topic ![]()
ile moge wziac za (czesci z e23 1984 745i):
dzieki za info, poki co tyle, pewnie odswieze pare razy ten topic ![]()
Ciekawie pytasz – proponował bym wziąść tyle ile się da ![]()
chyba dobrze wiesz o co mi chodzi. jak zadac pytanie aby uzyskac w miare satysfakcjonujaca odpowiedz?
ktos kupowal skrzynie? za ile kupil? 400? 1400? 4000? 400000000000?
blotnik ktos kupowal? za ile? j.w.
przeciez nie chodzi mi o dokladnosc do 2pln tylko skale ile takie rzeczy kosztuja w uzywkach, prawda?
ps. sorry ze nie w dziale ‘sprzedam czesci’ bo w sumie tam powinno byc
Zazwyczaj za takie części bierzę się tyle ile ktoś zapłaci. Automata mozna kupić od 400-1000zł, błotnik do e23 50 zeta, bo podróbki (nowe) są po 120zł. Motor od 800-2500zł itd…
A tak naprawadę Ty sprzedajesz i Ty decydujesz ![]()
Dokładnie — powiedzmy że chcesz za coś 1000 zł (i będziesz zadowolony) - pytasz klienta ile może ci za to dać — klient ci mówi że 1500 to góra
spószczasz mu na flache i jesteście obaj zadowoleni ![]()
jasne ze tak, chodzilo mi o takie zakresy jak adam podal. to ze ja chce duzo a jednoczesnie sprzedac, a klient malo i jednoczesnie kupic to chyba oczywiste… np ile kosztuje blotnik to nie mialem pojecia ze 50-150 (mowimy o calej czesci lewy przod bok) myslalem ze wiecej i bym sie wyglupil
(zreszta nadal wydaje mi sie to malo :/) dlatego wlasnie pytam!!
zderzak przod np. puszczam tez ale znam skale bo sam kupowalem 2 lata temu za 600, silniki tez wiem jak chodza, ale jak o cos pytam tzn ze nie znam w ogole skali, bo dokladnosc rzedu 20-30% to oczywiste ze zalezy juz od stron ![]()