Pomozcie i doradzcie mi.

Witam wszystkich, mam swoj watek na Forum BMW, chcial bym poznac wasza opinie.

http://autobmwklub.triger.com.pl/forum/viewtopic.php?p=58169#58169

hm? :slightly_smiling_face:

wydaje mi sie ze w polsce zeby trafic do kupienia takie auto za niska kase i po dobrej cenie o trzeba szukac… szukac… i jeszcze raz szukac, przy maksymalnym szczesciu mozna trafic cos konkretnego, tyle ze ja wyjezdzam za miesiac bede szukal czegos po wakacjach, ale interesuje mnie cala reszta, czyli utrzymanie itd:)) Pozdrawiam

wiesz co :question: nie umiem Ci doradzić i myślę, że większość będzie miała straszny problem - decydujesz się pomiędzy e24 a e36 :astonished: a to są przecież zupełnie inne dwa auta… idąc do sklepu wiem czy chcę kefir czy jogurt, kupując swoje 6 wiedziałem, że chcę 6, a to że mogłem kupić za te pieniądze piękne kilkuletnie e36 nie miało dla mnie znaczenia i nie brałem tego pod uwagę :bulb:
Dziś auto kosztuje mnie duuuużo wyrzeczeń i suszenie głowy w domu :sunglasses:
Obiektywnie powiem Ci, że e24 to koszty, ale i auto w zamian daje niesamowitą satysfakcje z posiadania :sunglasses: To że trza inwestować - to prawda, że drogo - to prawda, że nie ma podróbek - to prawda, że dużo pali - to zależy: od 12 do 20l :wink: Ale to coś co ma rekompensuje wszystko…
Chciałbym Cię zachęcić do zakupu, ale wiem, że jeśli oczekujesz bezawaryjności, tanich kosztów utrzymania to Cię nie przekonam… :face_with_rolling_eyes:
Powodzenia w podjęciu trudnej decyzji :wink:

no bardzo pieknie to Kuba ujales :laughing:

Jak juz pisalem: niestety sie nie zdecyduje chyba, mam kilka powaznych powodow, pierwszy to brak garazu, potem inne pierdulki, nie oddawal bym go z kazda pierdola do mechanika a jak sie nie ma gdzie zrobic to jest ciezko, po z tym zeby cos zrobic samemu trzeba umiec, a to nie auto do codziennej jazdy, nie mozna spokojnie zostawic go na parkingu przed hipermarketem bo ktos zaraz dzwiami przylozy, ogolnie rzecz biorac to nie samochod dla malych chlopczykow, musze chyba jeszcze podrosnac;)) jesli to milosc prawdziwa a nie zauroczenie, a ta wlasnie mi sie wydaje predzej czy pozniej dopne swego

masz w swoim mieście kogoś kto jeździ i jest na stronie - to Adam 633, zwany Fiedoskim, skontaktuj sięjeszcze z nim, myślę, że powie Ci coś więcej na miejscu :sunglasses:
A co do decyzji, to gratuluje, podjąłeś ją, a jak kiedyś kupisz to zapraszamy :wink:

zdecydowwalem sie ale jednak dalej mnie to meczy, odezwe sie do niego zobacze co powie, moze jakos sie stykniemy mnie przewiezie, wtedy juz niebedzie watpliwosci, w sumie mojego kolegi sasiad byly jezdzi 635 z nim moglbym pogadac, ale glupio tak.:slight_smile:

Głupio t Ci będzie jak kupisz samochód odbiegający od Twoich oczekiwań. Jak tak zrobiłem. Miałem 2xe-30, a teraz e-24 i nie zamieniłbym go ma żadne inne BMW. No chyba, że na wersję M, ale to już historia na inny post.