Pompa Wspomagania

Poszukuję pompy wspomagania, moja odmówila całkiem współpracy, jeśli ktoś ma to prosze o kontakt.
Z góry dzięki pozdro :exclamation:

jeśli chodzi o pompę hamulcową to możesz kupić komplet uszczelek za 30 zł i wymienić, ja własnie na dniach robiłem swoją i chodzi ładnie, stare uszczelki były już naprawdę zmęczone, pedał mi czsami wpadał i była tak zasyfiona , że blokowała mi koła ( nie cofała się)

Xawierowi chodzi o pompe wspomagania :wink: ,
moja troche kiera ciezko chodzi jak wsiade do omegi to sama sie kreci w 6 mam troche ciezej ale tak chyba musi byc ??

A jakbyś chciał w aucie sportowym :question:

Niestety wymiana uszczelek niewchodzi w grę :frowning:
Potrzebuję drugą pompę, bajecznie by było jakbym ją szybko znalazł bo szkoda mi codziennie dolewac 0.5L Mobila :frowning:

Podaj numery z pompy.
Pogrzebię w garażu jak chwilkę znajdę

o i coś na allegro:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=88533268

Ja mam takową pompe na zbyciu - z przewodami i zbiorniczkiem. prv :sunglasses:

:wink: Ceni sie chłopak, za aluminową chcialł odemnie jeden 100 ale po zalożeniu okazalo sie że jest padnięta :cry:

Co do tego NR. to niewiem, niemam jak zajrzec pod auto, Slinki 3.5 L pompa najlepiej jakby była żeliwnaa nei aluminiowa, podobno po 83 roku sa troszke inne te pompy,ale to chyba niegra roli.Jak mógłbyś poszukać byłbym wdzięczny,bardzo :bulb:

kurde oczywiscie mi z glówki wylecialo

tu masz numer do kolegi ma wsioo do e23 , nawet duzo do e24

668 245 461 Łukasz

i drugi taki malo znajomy gosciu ale ma prawie wszystko do bmw kazdy model i silnik

501 116 792