potrzebna pomoc !!!!!

czy ktos z poznania lub okolic pomoglby dostarczyc dawidowi na tor zbiornik paliwa ktory znajduje sie w jarocinie(60 km od poznania) u mojego kolegi ?? jesli dawid nie dostanie dzisiaj drugiego zbiornika z jutrzejszego wyscigu dupa zbita . jakby co to prosze o kontakt tel. 691577215

Kurnia, Helmut ma hak i przyczepkę… Helmut :exclamation: :exclamation: :exclamation:

ja mysle ze wazniejszy jest czas i mozliwosci

zbiornik paliwa zmieści się w bagażniku - tylko dobra wola kogoś miejscowego może pomóc - w sumie tylko Helmut może poratować. :sunglasses:

zadzwonilem do Helmuta - juz dziala… :laughing:

odgrzebalem stary temat tylko po to zeby moc zapisac pomoc helmuta w tej niecodziennej sprawie ktora nie ograniczyla sie tylko do napisania pomocnego posta … flaszke chyba juz wypilismy w poznaniu na torze i pewnie jeszcze nie jedna pochloniemy (ja stawiam oczywiscie) , ale poki co …

helmut … odezwij sie prosze :slightly_smiling_face:

Halo..Halo… jak mnie słychać? :wink: . Zapraszam do Poznania w marcu po spotkanku na torze możemy zrobić u mnie imprezkę :piwko:

a widzisz … moze spocik dojdzie do skutku … czemu nie :slightly_smiling_face: … jestem za :slightly_smiling_face:

Którego to marca :question:

Ja pewnie 31 marca bede w poznaniu :sunglasses:

To o tydzień za póżno Kocie, masz być 24 :pa: