We wrzesniu sie zenie i mam taka wizje , ze z urzedu stanu cywilnego na wesele chetnie pojechalbym na tylnym siedzeniu pieknego rekina, a mianowicie E23
Chetnie (oczywiscie odplatnie) wyporzyczyl bym taki samochodzik na jakies 2 - 3 dni.
Termin: dokladny termin jeszcze nie znany ale prawdopodobnie druga polowa wrzesnia
Miejsce: Dziwnow nad morzem kolo Kamienia Pomorskiego
Mazy mi sie zeby siodemeczka byla piekna biala w idealnym stanie, koniecznie z przed 1982, a jej wlasciciel blisko Dziwnowa, ale tak naprawde podejrzewam , ze nie bede mial w czym wybierac a w recz moge w ogole nie znalezc zadnej, wiec warunkiem jest jedynie bardzo dobry stan techniczny oraz zadbany wyglad bez rdzy na zderzakach itd…
Jesli ktos moglby/chcialby mi pomoc… W zastepstwie na ten czas moglbym dac E30 320i, 6 mojego wesela nie moze opuscic.
A dziewczyne mam z Kamienia Pomorskiego, jezdze tam z Berlina dosc czesto (przez Sczecin oczywiscie) i nie wiem tak apropos czemu sie jeszcze osobiscie nie znamy, mysle , ze trzeba bedzie sprawe niedlugo nadrobic.
nie nie znam niestety nikogo z ładną 7 ale wiem gdzie jest wypożyczalniea limuzyn amerykańskich na wesele super sprawa. no i wpadnij do szczecina nr na priv prześlę
Adam, a moze mnie bys powiozl tez… tylko czemu ta W-wa tak daleko. Ja z ta biala, stary model itd… to sobie pofantazjowalem, ale jak napisalem na koniec ucieszylbym sie z kazdej ladnej. A jeszcze z kierowca i w dodatku fotografem … daj znac na priv jesli cos takiego moglo by wchodzic w gre.
Slub z duza doza prawdopodobienstwa odbedzie sie na koncu czerwca a nie we wrzesniu tak akurat wczoraj wieczorkiem zaczelo wychodzic…
Nie strasz bo ja sie praktycznie zdecydowalem juz na jazde 6, dlugo sie lamalem czy to nie bedzie glupio wygladac jak z wlasnego slubu na wesele bede prowadzil… bo do tylu raczej nie wejdziemy…
Moja 6 jeszcze mnie nigdy nie zawiodla w sensie zebym stanal i dalej nie pojechal, co najwyzej nieoczekiwanie wlacza sie ogrzewanie itd… mam nadzieje, ze w tej kwestii nic sie na slubie nie zmieni.
z tą zazdrością to coś musi być, ponieważ okazało się że to sterownik pompy paliwa (przy skrzynce z bezpiecznikami) coś nie styka i wystarczyło nim tylko poruszać. Teraz już to wiem, ale w gangu z panną młodą w nerwach nie było na to czasu, więc zostawiłem ją, i wziąłem taksę. 6 nie pannę młodą