Potrzebny od zaraz lakiernik-szybki,tani i solidny.Warszawa

Właśnie mój umówiony lakiernik wystawił mnie do wiatru- bo mu się przestało opłacać-ma lepszego klienta.
Może ktoś zna namiary na uczciwego i solidnego lakiernika któremu jescze się nie przewróciło w głowie i który by mnie nie zabił ceną - bo to klasyk.
Zlecenie na już ,auto po kompletnej blacharce-rozbrojone.

‘lakiernik-szybki,tani i solidny’

NIE MA TAKICH…

Panowie- nie słuchajcie Maciasa-Pesymisty.
Może jednak ktoś zna takiego lakiernika-a czasy ciężkie,trudno o pracę,ludzie nie mają pieniędzy,nie wszyscy wyjechali do Irlandii,trzeba kupić podręczniki dla dzieci.
A tu jest klient- z gotówką(trochę ograniczoną no bo argumenty jak wyżej).
Przecież nie musi być od razu serwis z wodotryskami i terminalem do kart kredytowych.Może być Pan Stanisław który powie…miałem kiedyś takie auto zrobię je Panu na lustro…

Po przeczytaniu tego posta muszę się chyba trochę wytłumaczyć.
Jest wcześnie rano.
Mało spałem bo byłem u dentysty.
Chyba jeszcze działają proszki przeciwbólowe.
Chyba się jeszcze położę.

hahahaha :grin:

PS. Nie wiem jak w Warszawie, ale na pomorzu u dobrych lakierników czas oczekiwania na wolny termin to ok. 4 miesiące… (mówię tu o lakierowaniu całego auta)

nie jestem pesymistą, jestem realistą bo nie raz składałem, a także i poprawiałem auta (nie tylko po najlepszych i najdroższych lakiernikach, ale i po mechanikach także)… dlatego zamykam ten interes, bo moj czas i umiejętności są za drogie i to dlatego mam zamiar robić to tylko dla siebie, i to drogo, i to raz a dobrze, i to bez poprawek - bezcenne i bez ciśnień…

dobrze, szybko i tanio.

wybierz dwa… :piwko:

To ja się podłączę i poproszę o namiary na dobrze i tanio :grinning:

poniżej 10 tys zl na terenie warszawy nie możliwe, pod warszawa może i by się udało ale nie na szybko. dobra robota kosztuje jak pisze Macias. Ma znajomego z Józefowa maluje rożne auta nowe i stare mogę ci dać namiar porozmawiasz obejrzysz jak robi i może skorzystasz. Jak by co napisz do mnie

Na jutro jestem umówiony z lakiernikiem na wycenę lakierowania-ma obejżeć samochód i podać cenę,termin i jak to będzie robił.

Zamiast się babrac w Warszawie przyjedź do Koszalina. Mogę Ci polecic petarde lakiernika, ale będziesz musiał z dwa miesiące na pewno poczekac żeby się za to zabrał.

Jeszcze przeczytałem Twój pierwszy post w tym temacie i dodam ,że temu konkretnemu przewróciło sie w głowie, ale jest dobry, więc ma usprawiedliwienie.

Potwierdzam, co prawda Koszalin od nas daleko jak czort, ale warto odwiedzać, nie tylko ze względu na piwko u Kowala.

P.S. Cześć Chico!

Jeden warsztat podjął się zrobić solidnie to auto,od tygodnia jest w robocie,na razie jest O.K-nic nie jest na wariata zaszpachlowywane i zamalowane,na razie panowie czyszczą wszystkie spawy i zgrzewy nie tylko te po robocie blacharza,ale też miejsca nie ruszane o podejżanym wyglądzie np.pod uszczelkami.
Tak więc już nie szukam lakiernika.

Gdzie i jak? Można zobaczyć w czasie pracy?

Cześć Janusz :slightly_smiling_face: mamy nową metę od wczoraj bo arzachelek przyjechał i nas z Kowala wygonili :slightly_smiling_face:

No proszę, wystarczy że 1 Ślązak przyjedzie i nawet porządni ludzie z Wileń… z Koszalina w jakąś kałabanię gotowi sie wdawać.