Proponuje male spotkanie w weekend w poznaniu. moze byc jutro (niedziela) albo za tydzien.
Jestem jak najbardziej za, tylko prosze - nie w ten weekend (2-4.06) bo nie bedzie mnie w Poznaniu.
siemanko
ja akurat w ten weekend jestem we wloclawku, ale caly nastepny zostaje i baluje i w poznaniu.jestem jak najbardziej za. czas i miejsce ustalimy.
szesc…
Mi leci ze wspomagania wiec chociaz uwielbiam Poznan-jestem po AE- to jednak lipa.
To jak? Moze niedzielny wieczor? Helmut jeszcze Ty sie nie zdeklarowales…
Ja myślę, że tez jestem w stane wpaść
ale niestety nie siódemą… mcpersona najprawdopodobniej musze wymienić jak podejrzewamy z WP… no nie wspomne o układize paliwowym ![]()
No Niedzielny wieczór to może się uda (jak złoże lampy) , a gdzie i o której.
No to jeszcze abarth79 - moze zaproponuj odrazu o ktorej i gdzie
witka
slyszalem ze zawsze spotykacie sie gdzies pod stadionem lecha, to moze tam ok 1700. jak macie inne pomysly - jestem otwarty…
Co prawda przed stadionem zbierają się raczej karki, ale jak dam radę to wpadnę.
sorki nie dałem rady, bo przed chwilą wróciłem do domu a gdzie tu jeszcze lampy pomontować.Byliście?
ja tez was przepraszam chłopaki miałem wpaśc ale wczoraj wyjechałem i dziś byłem uzależniony od kogoś zeby wracać bo wozu swojego nie miałem
i wrócełem na chate dopiero ok. 20h…
Macie w takim samym kolorku?
no ładnie ładnie.
Poznan czerwonym stoi… Panowie czas na tworzenie oddzialow regionalnych - sila Was! ![]()
A na najbliższym ogólnopolskim zlocie pozamieniamy im w nocy felgi i tablice rejestracyjne. Zobaczymy czy się rano połapią ![]()
odgrzewam:) ile jest 6 w poznaniu???moze inaczej ilu wlascicieli poznanskich 6 tu pisze ??
jest na forum oprócz ciebie trzech czynnych userów z poznania. jest dodatkowo jeszcze jeden, który się tu nie udziela, a z tego co wiem jeszcze są dwie kolejne e24 w poznaniu.
a jek wczoraj jechałem przez poznań, to cały czas jechała za mną e23 - kolor srebrny, lub jasnozielony met.