Któremuś z naszych kolegów klubowych pozyczyłem schemat wraz z całą dokumentacja jak naprawić e23. Proszę o pilny zwrot tego
, jednen z naszych kolegów pilnie potrzebuje informacji które się tam znajdują
![]()
Już wiem kto jest w jego posiadaniu, także po temacie. ![]()
dobry jestes godzine i pare minut zajelo Ci znalezienie tej osoby bez niczyjej pomocy
a powiec czy ta osoba chce oddac ta dokumentacje czy cos sciemnia
![]()
Zadzwonił do mnie i po sprawie ![]()
ale ten świat mały… ![]()
Paweł, ja od pół roku wożę dla ciebie CD z książką naprawczą e23.
Ostatnio stawiam pod Rzeczypospolitą, więc jak zobaczysz auto do daj sygnał to sie spotkamy.
Mam prośbę Panowie . Gdyby ktoś z waś mógł mi to nagrać i np. przywieźć na zlot , to byłbym bardzo wdzięczny ![]()
oj Adas tak dlugo trzymales kolegi wlasnosc Ty nygusie ![]()
ja nie trzymałem, tylko wiedziałem kto trzyma
no i z igły wyszły widły. Panowie, przecież ja mam i z miłą chęcią podzielę się płytką jak naprawiać e23- więc w czym problem? Zainteresowani niech ślą PW lub e-maile.
nara
mail przez forum nie dziala, nie dajcie sie oszukac ![]()
ja poprosze o info na
bmw at 7e23.com
zalew a nie dostałeś cd reperatur ode mnie?
hmmm… nie zamawialem i nie dostawalem niczego ![]()
Oki Strugu, jakzobacze auto to dam znaka. Trudno nie zauważyć Twojego autka. Wypucowane i lsni z daleka.
![]()
Szkoda że moja tak nie wygląda. ![]()
A z oddaniem dokumentacji nie bedzie problemu ( chyba ) w poniedziałek matrafić do mnie i tym razem pojedzie do katowic czy jakos tak. ![]()
Pozwolę sobie reaktywować temat a to dla tego że pilnie potrzebuję taki schemat. Jeżeli ktoś posiada to mam wielką prośbę o przesłanie. Do kilku miejsc nie dociera mi prąd, m.in. do regulatora obrotów.
Pawciu zlituj się, bo telefonicznie nie jestem w stanie pomóc Mundkowi a do Zamościa troszku daleko ![]()
He he, jeszcze raz dzięki.
Gdyby się udało to: rajw@o2.pl
Ale obciach, ktoś mnie ju ż prosił i zapomniałem mu wysłać. Bardzo, ale to bardzo przepraszam. Schemat wrócił i jak najbardziej jest nadal do wypozyczenia. Proszę o info na priv.