Prezentacja nowej BMW serii 6 - Warszawa 2003

Prezentacja nowej BMW serii 6 - Warszawa, 11.12.2003

Prezentacja nowej 6-tki odbyła się 11 grudnia 2003 r. w biurowcu FOCUS w Warszawie. Było to pokaz dla mediów i Vip’ów.A jak ja tam się znalazłem? Fakt, nie jestem ani jednym ani drugim :-). Sprawa jest prosta, Zostałem tam zaproszony dzięki Igorowi z
Bmw Klub Polska, który zarekomendował moją szóstkę i w ten oto sposób moja szucha stała się nostalgicznym wspomnieniem przeszłości, a wraz z nią wystąpiła czarna M-ka (znana nam z “Wysokich Obrotów”) i srebrna CS-ka z Łodzi, której właściciel nawet nie raczył przyjechać, tylko wysłał ją na lawecie.auta ustawiono w szeregu, na którego czele zaparkowano nową 6-tkęmoja stała najblizej, więc mam nadzieję że zaraziła się nowością ;-)na zdjęciu poniżej, widać Martynę Wojciechowską przeprowadzającą wywiad. …myślicie że moja 6-tka będzie sławna jak ją pokażą w automaniaku? :-)druga nówka stała na podiumniby bagażnik ok, ale to koło zapasowe jakieś dziwne…zamek do kufra znajduje się pod znaczkeim.trzy dolne linijki światła stop świeca zazwyczaj, dwie górne dołączają w razie nagłego hamowania.promień skrętu kierownicy uzależniony jest od prędkości pojazu(!)gdy używamy tempomatu, znajdujące się w przednim zderzaku czujniki utrzymają stałą odległość do poprzedzającego pojazdu.Szef BMW Polska poinformował nas że sprzedano już 115% planowanej ilości na 2004 rok. Od jego pracowników dowiedzieliśmy się że chodzi o 13 szt. Ale jak to ładnie brzmi …115% !!!Dla formalności podam że nowa 6-tka kosztuje 101.225 Euro

auta ustawiono w szeregu, na którego czele zaparkowano nową 6-tkęmoja stała najblizej, więc mam nadzieję że zaraziła się nowością ;-)na zdjęciu poniżej, widać Martynę Wojciechowską przeprowadzającą wywiad. …myślicie że moja 6-tka będzie sławna jak ją pokażą w automaniaku? :-)druga nówka stała na podiumniby bagażnik ok, ale to koło zapasowe jakieś dziwne…zamek do kufra znajduje się pod znaczkeim.trzy dolne linijki światła stop świeca zazwyczaj, dwie górne dołączają w razie nagłego hamowania.promień skrętu kierownicy uzależniony jest od prędkości pojazu(!)gdy używamy tempomatu, znajdujące się w przednim zderzaku czujniki utrzymają stałą odległość do poprzedzającego pojazdu.Szef BMW Polska poinformował nas że sprzedano już 115% planowanej ilości na 2004 rok. Od jego pracowników dowiedzieliśmy się że chodzi o 13 szt. Ale jak to ładnie brzmi …115% !!!Dla formalności podam że nowa 6-tka kosztuje 101.225 Euro

auta ustawiono w szeregu, na którego czele zaparkowano nową 6-tkę

moja stała najblizej, więc mam nadzieję że zaraziła się nowością :wink:

na zdjęciu poniżej, widać Martynę Wojciechowską przeprowadzającą wywiad. …myślicie że moja 6-tka będzie sławna jak ją pokażą w automaniaku? :slight_smile:

Więcej zdjęć z prezentacji