Witam serdecznie mam problem z kupiona parę miesięcy temu e24 a mianowicie wtryski nie podają paliwa, znalazłem już taki temat na forum że to wina sterowniki tylko zastanawia mnie czy na pewno, czujniki walu już mam nowe kupiłem drugi sterowniki ale jest jeszcze gorzej bo niema nawet iskry, i teraz pytanie czy można zamieniać z innym nr sterowniki mój jest 261200011 albo gdzie można oddać do naprawy w okolicach gdańska bo jak zarazie gdzie bym nie dzwonił to nikt nie chce się podjac. No może jeszcze jest szansa że jest ktoś w okolicy do kogo mógł bym podjechać podpiąć sterowniki żeby sprawdzić czy faktycznie jest uszkodzony
Witam, udało się odpalić auto w ciągu tych 3 lat?
Pytam, bo mam taki sam sterownik i nie mam iskry.
Jesteś pewien, że to wina sterownika? jeżeli tak to mógłbym do niego zajrzeć, jak nie był nigdy zalany wodą to jest jakaś szansa, że mógłbym go naprawić ![]()
Witam, w dalszym ciągu auto nie odpalone, ktoś zaglądał do sterownika bosch 0261200011 i nie wiem dlaczego. W związku z tym nie wiem, czy sterownik jest sprawny i szukam kogoś, kto ma taki sterownik w swojej 6 i mógłbym Mu go wysłać, żeby podłączył w swojej 6 i sprawdził, czy auto odpali.
Jeżeli ktoś ma e28 lub e23 z takim sterownikiem, też powinien pasować.
Znajdzie się ktoś taki na forum?
Jak ktoś się znajdzie, to proszę o telefon. Mój nr 7 9 5 7 8 0 7 8 9.
z góry serdecznie dziękuję za jakąkolwiek pomoc.