Co raz częściej forum nie działa prawidłowo…
Nawet stronka nie chce się czasem otwierać!
Czym to jest spowodowane?
Właśnie - też to zauważyłem ![]()
taaaa…kiedys nawet malo klawiatury nie polamalem ze zlosci…bo w trakcie pisania cos sie wypiepszylo…a nie byl to komp… ![]()
Łyżwa kiedyś chyba mówił że jesteśmy gdzieś pokątnie/grzecznościowo przypieci do serwera. pewnie w związku z tym mamy niski priorytet i jak serwer jest przeciążony to nas odcina…
Najbardziej mnie wkurza jak czasem w przerwie zajec na uczelni lece do budynku obok loguje sie na koputerze zeby kuknac co tam na forum… a forum ani rusz, zawsze zaluje wtedy ze nie siadlem na laweczce zjesc kanapki tylko latam jak glupi.
Panowie, powody są różne - od chwilowego braku zasilania (serwer nie ma UPSa) przez prace na tym serwerze, które niestety nas dotykają
Strugu napisał prawdę, jesteśmy grzecznościowo na serwerze, na którym jest również firmowa strona Łyżwy, dlatego też jesteśmy trochę uzależnieni - ma to też dobre strony - kontaktujemy się za darmochę… jak na razie
Oczywiście nie jest powiedziane, że w sytuacji kiedy zaczniemy zajmować za dużo miejsca coś może ulec zmianie… ![]()
Osobiście jestem trochę za taką zmianą - wymusi poniekąd ona kto chce się kontaktować, a kto jedynie obserwować nasze poczynania i mieszać troszku
Zawsze jest tak, że drobna opłata na utrzymanie strony mobilizuje i wiąże ![]()
Tak jak ze wszystkim! Wszystko ma plusy i minusy. Dobrze że jest takie forum ![]()
Ale zanim co należy najpierw założyć klub.
Opłat bez jakiejkolwiek formy oficjalności nie można pobierać.
![]()
spoko, można, damy rade ![]()
Wiecie co? ja nie zauważyłem żeby coś źle działało. Może dlatego że jestem tu po raz pierwszy od tygodnia
Ale jakby co to wysyłajcie mi info na maila kiedy strona nie działała, to że my nie płacimy to nie znaczy że moja firma nie płaci
a skoro ta strona nie działa to i firmowa nie działa… dobrze gadam?
Si Wileki Bracie, zdarzają się problemy z dostępem i z wysyłaniem wiadomości… ![]()
A Twoją firmową ktośw ogóle odwiedza
Pytam, bo jeśli nie to i tak nie będzie znaku, że coś nie śmiga ![]()
nasz wielki brat Ecru naprawił już to. nie będzie pokazywać się komunikat że był błąd przy wysyłaniu posta. Dziękujemy Ci wielki bracie!
No to mamy DWÓCH WIELKICH BRATÓW - ![]()
![]()
Taaa, gdzie nie spojrzysz to Wielki Brat…
I każdy patrzy i ocenia ![]()