Problemy z forum....

Co raz częściej forum nie działa prawidłowo…
Nawet stronka nie chce się czasem otwierać!
Czym to jest spowodowane?

Właśnie - też to zauważyłem :confused:

taaaa…kiedys nawet malo klawiatury nie polamalem ze zlosci…bo w trakcie pisania cos sie wypiepszylo…a nie byl to komp… :smiling_imp:

Łyżwa kiedyś chyba mówił że jesteśmy gdzieś pokątnie/grzecznościowo przypieci do serwera. pewnie w związku z tym mamy niski priorytet i jak serwer jest przeciążony to nas odcina…

Najbardziej mnie wkurza jak czasem w przerwie zajec na uczelni lece do budynku obok loguje sie na koputerze zeby kuknac co tam na forum… a forum ani rusz, zawsze zaluje wtedy ze nie siadlem na laweczce zjesc kanapki tylko latam jak glupi.

Panowie, powody są różne - od chwilowego braku zasilania (serwer nie ma UPSa) przez prace na tym serwerze, które niestety nas dotykają :face_with_rolling_eyes: Strugu napisał prawdę, jesteśmy grzecznościowo na serwerze, na którym jest również firmowa strona Łyżwy, dlatego też jesteśmy trochę uzależnieni - ma to też dobre strony - kontaktujemy się za darmochę… jak na razie :laughing: Oczywiście nie jest powiedziane, że w sytuacji kiedy zaczniemy zajmować za dużo miejsca coś może ulec zmianie… :sunglasses:
Osobiście jestem trochę za taką zmianą - wymusi poniekąd ona kto chce się kontaktować, a kto jedynie obserwować nasze poczynania i mieszać troszku :laughing: Zawsze jest tak, że drobna opłata na utrzymanie strony mobilizuje i wiąże :wink:

Tak jak ze wszystkim! Wszystko ma plusy i minusy. Dobrze że jest takie forum :sunglasses:

Ale zanim co należy najpierw założyć klub.
Opłat bez jakiejkolwiek formy oficjalności nie można pobierać.
:slightly_smiling_face:

spoko, można, damy rade :wink:

Wiecie co? ja nie zauważyłem żeby coś źle działało. Może dlatego że jestem tu po raz pierwszy od tygodnia :frowning: Ale jakby co to wysyłajcie mi info na maila kiedy strona nie działała, to że my nie płacimy to nie znaczy że moja firma nie płaci :wink: a skoro ta strona nie działa to i firmowa nie działa… dobrze gadam?

Si Wileki Bracie, zdarzają się problemy z dostępem i z wysyłaniem wiadomości… :face_with_rolling_eyes:
A Twoją firmową ktośw ogóle odwiedza :question: Pytam, bo jeśli nie to i tak nie będzie znaku, że coś nie śmiga :wink:

nasz wielki brat Ecru naprawił już to. nie będzie pokazywać się komunikat że był błąd przy wysyłaniu posta. Dziękujemy Ci wielki bracie!

No to mamy DWÓCH WIELKICH BRATÓW - :astonished:

:astonished: :astonished: :astonished:

Taaa, gdzie nie spojrzysz to Wielki Brat… :sunglasses: I każdy patrzy i ocenia :wink: