Przekaźnik pompy paliwa,problem z podłączeniem

Witam! Posiadam silniczek m30b32,nie wiem z którego roku,na motronicu,bez silnikczka krokowego.Pakuje go do e30,i mam problem z podłączeniem przekaźnika pompy paliwa.Przy wiązce zostały ucięte kable,razem z wtyczką i przekaznikiem.Ma ktos moze jakis schemacik lub ew fotke jak to podlaczyc.Z gory dziekuje za pomoc

Foto:

Ja mam 2,8 po 82, ale coś tam strzeliłem (a nóż widelec..):

Zrobiłem więcej fotek, ale nie wyszły dobrze w garage. Auto na razie unieruchomione -aku, więc nie mogłem wyjechać.

Jak widać tych kabli trochę więcej 5-6 :face_with_rolling_eyes: z czego jeden zasuwa bezpośrednio do + w aku.

To o jeden wiecej jak u mnie,jesli sie nie myle 2.8 bylo na l jecie,ten jest na motronicu.Moze orientuje sie ktoś czy ten przekaźnik ma cos wspólnego z iskrą?Sprawdzilem reszte i wszystko wygląda na sprawne(ukł zapłonowy) a iskierki nie widać.

Nie jestem pewien, ale kiedyś w starej e23 brata, rozbieraliśmy go - obudowę i chyba była tam jakaś cewka czy coś i styk. Coś tam nawaliło i dopiero jak ręcznie zwierałem styki to było słychać, że pompka zaczyna pracować. Z iskrą raczej wątpię, żeby miał coś wspólnego.