Przyciski otwierania szyb - PODSWIETLANE

Czy ktos sie orientuje czy jak wrzuce podswietlane przyciski otwierania szyb do wersji gdzie byly nie podswietlane to co???

1. beda swiecic non stop po wlaczeniu stacyjki badz otwarciu drwi
  2. nie beda swiecic wcale
  3. beda swiecic przy wlaczonych swatlach (to by bylo za dobrze :slightly_smiling_face: )

chyba raczej się nie da… jest inne gnizado. podświetlane mają dziurkę na plastikowy bolec. a co będzie jak obetniesz ten bolec to niewiem.

Będą świecić przy włączonych światłach.

Z tym okablowaniem ktore mam?? bez zadnych zmian??

Jesli to pewne to chyba zakupie, wkurza mnie jak z kims jade w nocy i gosc mi po calym aucie przyciskow szuka, a pozatym fajnie wyglada…

U mnie tak było. (WYMIENIŁEM TYLKO 1 !!! tylko tyle miałem :frowning: )

ja wymienilem sobie 4 niepodswietlane na podswietlane i jest wszystko tak jak powinno byc czyli swieca po wlaczeniu swiatel lub jak sie otworzy drzwi na postoju :sunglasses: ogolnie fajny bajerek :wink:

zapomnialem dodac ze lipe mam tylko bo do szyberdachu przycisk jest nie podswietlany :confused: i chetnie bym to zmienil :grinning:

Tak apropo Guziczków byłem dziś w saloNie Bmw i zapytałem o nie :wink: 1 szt podświetlana kosztuje 121.36 gr :wink:

nie ma co cena przystepna dobrze ze mi tylko jednego brakuje a nie 5 :laughing:

Kochany Święty Mikołaju… :slightly_smiling_face:

Dwa koncza sie na ebay za kilka dni, jak mnie bedzie ktos z forum przelicytowywal :smiling_imp: !!! to nie recze :sunglasses:

podzielmy sie po jednym :laughing:

Jak mi bedzie tez brakowalo jednego, to wtedy znajde dwa i podzielimy sie po jednym :wink:

jesli ktos szuka przycisków to jest gosciu co ma podswietlane z e23 czarne za 2 szt chce 60 zl

dorobilem sie podswietlanych przyciskow do szyb, zapalaja sie tylko po przekreceniu kluczyka (swiatla i drzwi nie maja nic do rzeczy), pasuja we wtyczki, nic nie przerabialem a moja radosc jest wielka - nareszcie moja kobieta przestala mi otwierac tylne szybki :grinning:

Generalnie jest tak ze jak masz zamkniete drzwi i kluczyk jest nie przekrecony to szyby nie chodza, a jak je otwierasz to chodza bez ruszania kluczyka :bulb: tak jest przynajmniej u mnie :sunglasses: wiec logiczne bedzie ze jak mozna uchylic szybe to przycisk powinien sie swiecic bo dochodzi prad :wink: a z tymi swiatlami to masz jednak racje rozpedzilem sie wczesniej troche :flushed: specjalnie wyskoczylem do garage zeby sie upewnic :grinning:

a to w twojej jest inaczej, moja jak nie dostanie kluczyka do szybkami machac nie chce :confused: nie wiem czy to dobrze czy zle. W piatce mialem tak ze jak zabralem kluczyk to moglem jeszcze szyby i dach pozamykac, ale jak z niej wysiadlem to potem dopoki kluczyka nie dostala tez nie chciala szybkami machac - no ale nowsza byla znacznie

Jeśli w kwadracie były podświetlane to mam dwa takie, ale nie wiem czy chcę i mogę je sprzedać bo baza części ma być tylko dla strefy klubowej, no chyba, że zainteresowany do niej nie należy :wink: