Przyzwoite e23 na Allegro

http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=27183602

…z gazem :confused:

znalezc 7 e23 w bardzo dobrym stanie faktycznie nie jest latwo szkoda tylko ze ma takie slabiutkie wyposazenie… generalnie wyglada niezle :sunglasses:

no ale grunt to sie nie poddawac i szukac dalej :grinning:

Zawsze mozna instalację wymontować jak Arek z Koszalina…
Poza tym widziałem kiedyś tą e23 na mieście i naprawdę jest niezła :sunglasses:

Ale to już nie będzie ten sam silnik :smiling_imp: Dlaczego ja założyłem gaz :exclamation: :exclamation: :exclamation: :cry:

Nie płacz Przyjacielu…

ja tam znam jednego co to sobie na mieście mymontował …jak mu wystrzelił :laughing:

jedyna, drugi bieg, bmw sunie majestatycznie ..i nagle bum. prych prych, powolny zjazd na bok, awaryjne, a potem uśmiechy mijających maluchów… no i jak tu se nie wymontować

kolega oglądał. fakt ładna ale 11000zł. :flushed:

a gaz wystarczy założyć w sprawdzonym zakładzie i zgodnie z instrukcją zmieniać świece a będzie latać. a 100km na gazie to 32zł a nie 60zł… :astonished:

KLIMA !!! dlaczego ona nie ma KLIMYYY :confused:

ja nie palę to stać mnie :wink:

No właśnie :exclamation: Fikołki bez prądu, bez skórki, bez automatu, bez elektryki, bez tempomatu, bez boardcomputera, bez checkcontrol tylko blachy ładne. Ale może tylko na zdjęciach. Ja bym jej nie kupił. I jeszcze jedno ten przedni zderzak :astonished: Stan idealny :astonished:

krótko mówiąc - bidna ta e23 że aż strach :laughing:

Bieda, aż piszczy i czasami nawet strzela :laughing:

Ale czy to wina e23? Jeżdzi tak samo…

w sumie w jeździe nie ma różnicy - Adamie - ale za tą cenę ?? golas ??

Prawda, ale w autach pełnoletnich liczy się “to coś”, a dodatki są drugoplanowe.

Prawda, ale w autach pełnoletnich liczy się “to coś”, a dodatki są drugoplanowe.

A mi by trochę jednak tego czegoś brakowało. Lubię rozkoszować się samą jazdą i wygodą i mieć wszystko co sprawia, że czuję się dobrze.

Wygodni jesteśmy, prawda? Ale co tam… dziwnie wygląda gdy kierowca e23 otwiera szybę w drzwiach pasażera korbą :grinning: